Publicitat
Política · 17 de Novembre de 2014. 19:35h.

CiU demana al govern de l'Estat la rehabilitació del passeig marítim de l'Estartit

Vol que les obres de rehabilitació comencin “de manera imminent”

El Grup Parlamentari de CiU al Congrés dels Diputats defensarà aquest dimarts, a la Comissió d'Agricultura, una proposició no de llei en la qual es demana al govern de l'Estat “l’execució del projecte de rehabilitació del passeig marítim del Molinet a l'Estartit (Girona)”.

El Grup Català reclamarà que el govern espanyol es comprometi a “començar les obres de manera imminent, sense més tardança, per acabar-les en un període màxim de deu mesos, tal com es contempla en el projecte per a la rehabilitació d'aquest passeig marítim”.

Aquesta és una iniciativa del diputat per Girona, Jordi Xuclà, que defensarà el diputat Carles Pàramo, que recordarà que ja fa tretze anys que aquest passeig marítim “es va tancar al públic tant de vianants com de vehicles per estar sota perill de despreniments”. A més, el passeig també s'ha vist afectat per un fort temporal, l'any 2008, que va provocar un ensorrament parcial del mur de contenció.

En la passada legislatura, l'any 2010, l'antic Ministeri de Medi Ambient va elaborar un projecte per a la rehabilitació del passeig del Molinet amb un pressupost de 2,7 milions d'euros, condicionant la seva execució a l'estabilització al tram del Cap de la Barra que correspon a la part del passeig que està tancada a l'ús públic.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat