Publicitat
Política · 20 de Març de 2014. 18:07h.

CiU demana explicacions a la Policia espanyola

Vol preguntar al Congrés sobre la presència d’uns agents de paisà davant de la seu de CDC

CiU demana explicacions a la Policia espanyola

Una imatge del ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz

Convergència i Unió (CiU) ha demanat la compareixença al Congrés dels Diputats del director general de la Policia, Ignacio Cosidó, perquè doni explicacions sobre “la vigilància” d’agents de la policia espanyola davant de la seu de CDC a Barcelona.

El portaveu d'Interior de CiU, Feliu Guillaumes, ha presentat una pregunta per escrit al Govern espanyol per conèixer els motius pels quals tres agents de paisà estaven desenvolupant aquestes tasques “de vigilància durant uns quants dies” a prop de la seu convergent.

"Els agents, de paisà, van estar prenent notes de l'activitat que es produïa així com anotant qui entrava i sortia fins que van ser requerits per identificar-se per agents dels Mossos d'Esquadra”, segons apunta un comunicat de premsa de CiU.

Els serveis de seguretat de CDC haurien advertit als Mossos d’Esquadra d’uns moviments de tres persones que consideraven sospitosos, entre dilluns i dimecres de la setmana passada, segons van explicar fonts de la policia catalana a e-notícies. La seva presència a la zona respondria a una investigació d’un cas de delinqüència organitzada que estaria sota secret de sumari, segons van apuntar fonts del CNP a e-notícies. Aquestes mateixes fonts van assegurar que els Mossos van identificar un dels seus agents, la nit de divendres, tot assegurant que alguns dels policies espanyols no sabien ni que eren a prop de la seu de Convergència perquè no són de la ciutat de Barcelona.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 pip, igualada, 21/03/2014 - 12:08

No tenen la seu embargada?...
doncs la deurien estar protegint dels acreedors.

#10.1 pep, manresa, 21/03/2014 - 17:23

Pip, estàs fatal nano. Cada cop pitjor.

#10.2 Pere, Girona,Spain, 21/03/2014 - 21:47

ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja, molt bona Sr. Pip, un excel·lent comentari

#9 fins els Collons, bcn, 21/03/2014 - 10:34

INTIMIDAR ! jo jo jo .NO ?

#8 spanish, Madrid, 21/03/2014 - 09:22

vaya hombre que esta prohibido ?

#7 jam, Sbd, 21/03/2014 - 08:27

Si estuvierais tranquilos no tendriais ningun problema que haya o no policia, yo agradeceria que en la puerta de mi casa hubiera cada dia policia, de esta forma los chorizos se irian a otra parte y yo MAS tranquilo.
Pero ya lo dice el refran el miedo guarda la viña-

#6 Kropotkin, Vic, 21/03/2014 - 07:06

Dado que la sede de CDC está embargada por el juzgado, lo más lógico es que la policia esté vigilando para que no se produzca ningún alzamiento de bienes o delitos similares. Es lo mas razonable.