Publicitat
Política · 19 de Novembre de 2014. 15:33h.

CiU demana la dimissió de Jorge Fernández

Per les reiterades filtracions "falses" a El Mundo

CiU demana la dimissió de Jorge Fernández

Feliu Guillaumes

El portaveu d'Interior de CiU al Congrés dels Diputats, Feliu Guillaumes, ha demanat la dimissió del ministre, Jorge Fernández Díaz, per les reiterades filtracions falses del seu Ministeri. Guillaumes ha recordat el darrer cas, en el qual El Mundo va publicar una informació afirmant que l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, tenia comptes a Suïssa.
 
"No es pot negar coherència en el seu Ministeri. Van començar filtrant informacions interessades, després van filtrar informacions falses i ara filtren interessadament que hi ha informes falsos. Sabem que són falsos perquè la mateixa banca suïssa així ho ha desmentit", ha dit Guillaumes.

A més, el diputat de CiU al Congrés ha acusat Fernández Díaz d'estar construint "un llec del despropòsit" en el seu ministeri i li ha demanat que digui la veritat, ja que la informació sobre l'alcalde de Barcelona no es fonamenta en cap tipus de font policial.
 
Guillaumes ha afirmat que el Ministeri de l'Interior s'està convertint en un "ministeri orwellià", perquè "els encarregats de la veritat s'estan ocupant només de la mentida a través d'informes falsos que després filtren sempre en el mateix diari”.

"Un ministeri que ha de generar seguretat no té dret a generar inseguretat", ha remarcat el diputat de CiU qui ha demanat la dimissió de Fernández Díaz perquè considera que “la llista de coses que estan fent malament és ja massa llarga”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 sS, BCN, 19/11/2014 - 22:09

A veure si després de la dimissió possen al Mr. Fétido a la pressó.

#2 jordi, ,, 19/11/2014 - 17:07

Este pobre señor no se entera.
El que tenía que haber dimitido ya es el Sr. Mas

#1 DLM, Barcelona-España, 19/11/2014 - 16:03

Tiempo al tiempo y ya se sabrá, sin ningún género de duda, que hay de verdad en lo hasta ahora publicado. Entre tanto, le recomendaría al Sr. Diputado que hiciera algo de ejercicio, aunque únicamente fuera con el objetivo de mejorar su estética.