Publicitat
Política · 12 de Novembre de 2014. 19:24h.

CiU demana la dimissió de Jorge Fernández per practicar la "guerra bruta" contra el 9N

El senador Jordi Sendra l'acusa de "contínues filtracions" per les notícies sobre Xavier Trias

CiU demana la dimissió de Jorge Fernández per practicar la "guerra bruta" contra el 9N

Sendra, durant la seva intervenció

El portaveu de CiU a la Comissió d'Interior del Senat, Jordi Sendra, ha exigit al ministre Jorge Fernández Díaz la seva dimissió per practicar “la guerra bruta” contra el procés sobiranista pel Dret a Decidir i la consulta a Catalunya.

En aquest sentit, el senador ha acusat Fernández Díaz de desenvolupar “una política amenaçadora, prepotent i bruta” basada en “contínues filtracions, algunes falses i d’altres enganyoses” als mitjans de comunicació i de “fer alta política des del més profund i fosc de les clavegueres de l’Estat”.

El senador ha recordat “fins a vuit filtracions per desestabilitzar el procés des del novembre del 2012”, amb “un fals informe de la UDEF publicat en un rotatiu espanyol, en plena campanya electoral al Parlament de Catalunya on s’acusava el president Mas de tenir comptes secrets a Suïssa”.

I ha finalitzat amb el detall “de la informació falsa publicada pel mateix mitjà de comunicació el passat 27 d’octubre en què s’apuntava que l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, disposava d’un compte a Suïssa amb 12,9 milions d’euros”.

Sendra ha subratllat que “una democràcia no és compatible amb un estat policial”. En aquest sentit,  ha destacat que el “caos que regna al ministeri” i que “en política no tot és vàlid” i ha reclamat que “en l’acció diària s’actuï amb responsabilitat, veracitat, professionalitat i transparència”.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#9 Marti Valls, Sant Cugat del Vallès, 14/11/2014 - 18:29

#8

Segurament de fer una mica de picor (o molta) als comentaristes d'aquesta notícia assabentar-se que els integrants de l'escamot GUERRILLEROS DE CRISTO REY tenem noms molt coneguts i PPopulars

#8 Jordi Romaguera i Cubedo, L´Hospitalet de Llobregat, 13/11/2014 - 17:08

Al S.Jorge Fernandez Diaz, ja li arribarà la seva hora.Tothom sap qui fou la seva família franquista i la seva vinculació a l´Opus, i tot junt contra Catalunya des de fa molts anys.Que tingui tants padrins no el fa menys culpable Quan siguem lliures encara haurem d´anar a passar comptes perls actes.

#8.1 Marti Valls, Sant Cugat del Vallès, 13/11/2014 - 21:07

Pregunteu-li si coneix als GUERRILLEROS DE CRISTO REY que van atentar i incendiar el Casal Montserrat als any 60. .

#7 Apadrina a una kabra, Barcelona, 13/11/2014 - 16:40

a Novit, que hablas de minorías ¿? ya vimos cuántos eráis el 12 de octubre, solo faltaba la cabra, imagino que estaría con Alicia. Y al spanish, haciendo honor a su nick, no entiende ni la mitad de la noticia. Así va el país...

#6 Papaluna, Barcelona, 13/11/2014 - 10:10

El problema és que 's'ha filtrat' l'informació? Vegem: Si l'informació a El Mundo sobre la pasta a Suïssa de'n Mas o Trias és falsa haurien de querellar-se, i de guanyar el cas fotre-li al diari una multa astronòmica. Si és cert, ambdós polítics han d'anar a la trena i ser inhabilitats per sempre

#5 spanish, Madrid, 13/11/2014 - 09:12

ahhhhhhhhhhhhhhhhh por ir contra algo ilegal......biennnnnnnnnnnnnnnnn de CIU no dimite nadie claro