Publicitat
Política · 1 d'Octubre de 2010. 11:56h.

CiU demana la dimissió de l'alt càrrec d'ICV que va fer de piquet

"Per la seva participació en piquets que coaccionaven i impedien el dret a treballar"

CiU demana la dimissió de l'alt càrrec d'ICV que va fer de piquet

David Companyon, fent de piquet

El Grup Municipal de Convergència i Unió de Gràcia ha demanat "al regidor de Districte Guillem Espriu el cessament immediat del conseller municipal David Companyon, actual membre de l’equip de govern de l’Ajuntament del Districte de Gràcia" per "incompliment de les seves més elementals funcions públiques, i per la seva participació en piquets que coaccionaven i impedien el compliment del dret a treballar".

En un comunicat, qualifiquen els fets de "greus" per què "lluny de portar a terme la seva funció de garantir els drets dels ciutadans i compliment de la legislació vigent, incompleixen aquests amb la seva participació en piquets informatius coactius".

Per tot això, el grup municipal de CiU al Districte de Gràcia ha entrat una moció d’urgència, per ser aprovada en el proper ple municipal del Districte, per "condemnar l’acció de grups de piquets que haurien d’haver estat informatius, tal i com estableix la llei, però que van desenvolupar la seva activitat de forma coactiva, obligant a tancar per intimidació molts comerços i llocs de treball que fent ús de la seva llibertat no havien secundat la convocatòria de vaga i havien obert amb normalitat".

En l'últim punt de la moció, insten "el cessament d’aquelles persones amb responsabilitats municipals que hagin pogut participar de les accions condemnades".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Josep Pages Canaleta , CARDEDEU, 17/12/2012 - 23:36

Balla i no demanan la DIMISSIÓ DE FELIP PUIG Per tot lo que han fet els MOSSOS DE ESCUADRA Aixo es ser fals hi hipocritas JO Demano la DIMISSIÓ DE FELIP PUIG I de ARTUR MAS . No mereixen seguir al Govern

#18 VAGA GENERAL, Bcn, 05/10/2010 - 16:13

Davant la petició de dimisió que ha fet CIU al conseller de Gràcia David Companyon per participar en un piquet informatiu en aquest districte, avui dia 5 a les 18:45h, concentració de suport a la Plaça de la Vila

#17 votant de ciu emprenyat, Igualada, 02/10/2010 - 10:57

per que Ciu no critica a la directora GEneral de FUncio publica(ERC) que va fer de piquet politic contra la vaga, jo vaig fer vaga.

#16 Àlex López (el de veritat), Gràcia, Catalunya, 02/10/2010 - 08:12

Tan sols volia denunciar que algú està fent comentaris en nom meu. Voldria demanar que fossin retirats els comentaris. Gràcies

#15 ciutadana farta, Can 60, 01/10/2010 - 23:59

Això demostra que aquest individu té conciència de que està en un partit d'oposició i no pas en el govern del que forma part. Així ens va als catalans amb el desgovern del tripartit. No tenen vergonya!