Publicitat
Política · 9 de Juny de 2010. 20:42h.

CiU denuncia 'enxufisme' a la Generalitat

"Per deixar arreglats graus i retribucions personals de per vida"

CiU denuncia 'enxufisme' a la Generalitat

El conseller Ausàs, en una compareixença al Parlament

La diputada de CiU, Pilar Pifarré, ha afirmat durant el ple del Parlament que des del 8 d’abril al 9 de juny de 2010, el tripartit ha nomenat 204 càrrecs de lliure designació, comandament, i singulars, davant els 43 que es van nomenar en el mateix període del 2009. I del 14 d’abril al 8 de juny s’han convocat 88 concursos de mèrits i de lliure designació, respecte a 28 el mateix període del 2009. Segons la diputada nacionalista, “es nota que tenen pressa per deixar arreglats graus i retribucions personals de per vida”.
 
“Just -ha afegit- quan el tripartit anunciava una racionalització del sector públic, que havia de fusionar o suprimir 63 entitats públiques”. Pifarré ha recordat que “un estudi encarregat per vostès recomanava la supressió de 104 entitats, que vostès van deixar en 63, però que tampoc, perquè poques hores després d’anunciar la seva supressió, el conseller Huguet va declarar que això no seria possible en aquesta legislatura”.
 
Segons Pilar Pifarré, “si estalviessin despeses de funcionament, delegacions multitudinàries de viatges a Nova York, si reduïssin personal eventual i alts càrrecs i eliminessin inversions o lloguers de luxe com les noves seus de l’Agència Tributària o el DOGC, podrien evitar moltes de les mesures complementàries i part del Decret Llei aprovat avui”.

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, que no ha desmentit les xifres, ha replicat que "vostè em parla de l’interinatge, vostè sap que aquest Govern com mai en aquests darrers anys ha fet un esforç importantíssim per a la regularització de les plantilles, per a la regularització de les plantilles, i, per tant, m’hi referiré. Però vostè em parla avui de l’interinatge, home, la tendència a l’interinatge vostè sap que és totalment decreixent des de l’any 2007 ençà i s’estan reduint progressivament, amb unes xifres importantíssimes els interins. Concretament, s’ha reduït en aquests dos darrers anys un 7 per cent, fins al desembre de l’any 2009".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Mr. X, bcn, 11/06/2010 - 04:50

Als polítics se'ls hauria d'obligar a ser mileuristes. Quin gran espectacle seria veure tota aquesta escòria sortir en desbandada a robar a una altra banda!

#19 Albert, Tortosa, 10/06/2010 - 16:51

Com ho dieu: quins pebrots que tenen els polítics! Ara CiU denuncia allò en que són especialistes! La cursa pel poder posa en evidència la baixesa, la mesquineria i la hipocresia dels polítics en general. Tot plegat per viure a la nostra esquena.

#18 Fran, Llinars, 10/06/2010 - 15:20

No es q sigui cap novetat q aixo passa entre les files dl tristpartit i afins,pero q ho digui CIU ja t tela. Tinc 1 conegut q li van dir al centre on estudiaba opossicions a Mosso q si s´afiliaba a CIU tindria " provabilitats.

#17 Kropotkin, Vic, 10/06/2010 - 14:29

Vaya morro que tienen los de CiU. No es que los del Tripartit sean gente decente, pero a enchufes dudo mucho que puedan ganar a CiU, que son los grandes maestros del oficio...

#16 Lluis, Igualada, 10/06/2010 - 11:42

es clar ,com que ho va fer CIU, el tripartit tambè ho pot fer...en que quedem...no els varem votar per les mans netes i la transparencia? o és que potser ja no es recorden del que van dir i ara volen xupar de la mamella tambè? tornarè a votar com abans