Publicitat
Política · 16 de Març de 2009. 16:24h.

CiU denuncia irregularitats de l'Ajuntament de Lleida

“Es va saltar la legalitat tant en aspectes contables com de contractació pública” de 1999 a 2003

CiU denuncia irregularitats de l'Ajuntament de Lleida

Dolors Batalla

Dolors Batalla, diputada de CiU al Parlament, ha denunciat que l’Empresa Municipal de Serveis Comunitaris, SA (EMSC) de l’Ajuntament de Lleida “es va saltar la legalitat tant en aspectes contables com de contractació pública”. La diputada nacionalista sosté que “així ho confirma l'informe de fiscalització 11/2007, relatiu a l'Empresa Municipal, corresponent als exercicis 1999-2003, realitzat per la Sindicatura de Comptes de Catalunya i que [aquest dimarts] serà presentat en comissió al Parlament”.
 
Batalla ha afirmat, que “l’informe posa de manifest que la gestió, no només contable, sinó d’execució de les obres i activitat que va fer l’empresa està plena d’irregularitats, tant de control intern com de legalitat”.
 
Concretament, Dolors Batalla s’ha referit als fets que s’extreuen de l’informe, referits a que “la presentació dels comptes per part de l’EMSC no s’adequava en els aspectes  del pla general de compabilitat vigent i que en el procediment de licitació i adjudicació d’obres va incomplir els principis de publicitat, concurrència, d’igualtat i de no discriminació”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 A.Peralta, Lleida, 16/03/2009 - 18:02

A Lleid tenim mil coses per descobrir. El que passa que als de Barcelona us fa mandra mirar i pels lleidatans ja s'ha esdevingut costum.