Publicitat
Política · 9 de Febrer de 2010. 18:03h.

CiU denuncia la "publicitat enganyosa" del Govern

Oriol Pujol diu que el tripartit "enganya" amb la reforma de l'impost de successions

El diputat i portaveu de CiU al Parlament, Oriol Pujol, ha acusat el Govern que presideix José Montilla de fer "publicitat enganyosa" amb la reforma de l'impost de successions en un anunci que es va publicar a la premsa el passat 27 de gener.

Amb el document a la mà, titulat 'L’impost de successions desapareix per al 94% dels contribuents', el diputat convergent ha denunciat que "el més greu d'aquest engany és en les xifres. Intenten fer veure el que no és. És feixuc, però cal entedre-ho.

En aquest sentit, i sempre segons la propaganda del Govern, Pujol ha dit que "el tripartit ens diu que una herència entre cònjugues de 1 milió d'euros, si abans tributava 200.000 euros, ara, passa a ser zero. Això és fals".

Pujol ha reiterat que "no poden persistir en l'engany" i s'ha referit a un segon exemple entre pares i fills. "Ens diu que  una herència de 775.000 tindrà una tributació de zero euros. I això és rotundament fals" i ha afegit que "el que serà és que si abans pagava 43.000 euros ara en pagarà gairebé 27.000".

Per últim, ha reiterat que el tripartit "persisteix de forma entossudida en l'engany", però "no deixarem de dir que la única garantia per a la supressió de l'impost de successions és CiU".

Oriol Pujol, amb l'anunci a la mà
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 sulfuro sulfuro, Barcelona, 10/02/2010 - 19:48

Me indigné al ver el anuncio.
O Pujol tiene razón y además los números están hechos si el piso lo habitaban los padres y queda en propiedad del heredero durante cinco años o compra una nueva vivienda con el importe de su venta.
Si me equivoco: corregid

#9 Julio, Barcelona, 10/02/2010 - 11:30

El PSC, jefe del tripartito, sabe que la gente no tiene memoria, saben que pueden engañar que no tiene costo. Catalunya no tiene remedio, la mayoría de la gente si le preguntas por el nombre de un Conseller, no lo saben.

#8 txaviees, Barcelona, 10/02/2010 - 10:29

progrepqsi, no te enteras. Nuestros vecinos no lo pagan y tb tienen servicios sociales.Fuera de Catalunya, a los que piden pagar impuestos, como tu, los llaman tontos. Supongo que tb pides que se pague el peaje de las autopistas,no?

#7 progrepqsi, BCN, 10/02/2010 - 09:37

Eliminar totalment l'impost sobre un increment de patrimoni?!? I d'on treiem els diners per l'Estat del Benestar? Així doncs, 1 persona veu augmentat el seu patrimoni però no se li reclama impostos. A qui beneficia més? CiU=PP http://bit.ly/a0ykK

#6 ricard, barcelona, 10/02/2010 - 08:38

Silvia, si vas pagar un 40% es perquè tenies una herencia de milions i aquest te no té era l'objectiu de la reforma sino la clase treballadora del pais. La reforma s'ha tirat endavant un cop tenim nou financament. A mi em sembla perfecte