Política · 5 de Juny de 2009. 18:18h.

CiU denuncia l'ús de fons públics de l'Ajuntament per part del PSC

Considera que la festa a la Nau Ivanov i el míting de Zapatero a la Casa de la Vila és "una vergonya"

CiU denuncia l'ús de fons públics de l'Ajuntament per part del PSC

Antoni Vives a la seu de CiU

El Grup Municipal de CiU a Barcelona, que presideix Xavier  Trias, ha denunciat "la inacceptable utilització de fons públics de l'Ajuntament per fer campanya encoberta a favor del PSC". El  regidor de CiU  Antoni Vives  considera  que "la convocatòria d’una festa per celebrar l’acord entre Ajuntament, la Generalitat i l’Estat per a la construcció de l’estació de La Sagrera posa de manifest la pèrdua de rumb i de vergonya en que ha caigut l'equip de Govern de Jordi Hereu".

Segons  ha explicat el regidor Antoni Vives, "el Govern de Jordi Hereu ha convocat formalment una festa a la Nau Ivanow, al districte de Sant Andreu, presidida pel mateix Alcalde, per a celebrar  que  Barcelona ha arribat a un acord amb l’Estat central segons el que s’assegura que es construirà  l’estació  de La Sagrera, i a la qual s’ha  convidat els veïns i veïnes dels districtes de Sant Andreu i Sant  Martí". A parer del Vives, responsable d’Infraestructures al grup de CiU, aquest acord que va acceptar l’Alcalde Hereu “és un acord desastrós, ja que seguim pendents de les plusvàlues per poder-lo finançar; en un projecte on  de  moment  els trens passaran de llarg perquè no hi haurà estació on aturar-se”.

“Aquesta festa es convoca per celebrar una mentida perquè, a hores d’ara, no hi ha acord de cap mena, al marge del fet que l’estació penja del fil d’un model basat en l’especulació que ha de servir per pagar un terç del cost de  l’obra”, ha dit el regidor nacionalista. Per a Vives, és “del tot impresentable” que es convoqui a les entitats i  als veïns a un acte de marcat to electoral el darrer dia de campanya. “La confusió, per part de Jordi Hereu i del PSC, entre partit i Ajuntament és tal que actes com aquest, o el d el senyor Zapatero prenent possessió de la Casa de la Vila, la casa de tots els barcelonins i barcelonines per fer campanya, demostren la pèrdua de rumb i de vergonya en el que ha caigut l'equip de govern municipal”, ha conclòs Vives.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 raquel, Barcelona, 05/06/2009 - 20:48

Home! i ERC també s\\\'està financiant des de la conselleria de Cultura, a través del grup
Cultura 03!
Tot i la crisi en hi ha per tots!