Publicitat
Política · 5 de Juny de 2012. 19:40h.

CiU denuncia que les notícies sobre Crespo són "la caça d'una persona"

Turull afirma que "és un tema inaudit"

El portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull, ha denunciat, en la seva opinió, la "caça d'una persona" en el cas de les informacions aparegudes sobre el diputat i exalcalde de Lloret, Xavier Crespo, i els contractes del Departament de Salut.

Turull ha subratllat que "és un tema inaudit" i ha afirmat que "el senyor Crespo ha tingut tot el suport del grup parlamentari de CiU". El portaveu parlamentari ha insistit que el "preinforme" de la Sindicatura de Comptes "va ser desautoritzat" pel propi organisme i que "si es tenia algun dubte es va enviar al Tribunal de Comptes que ho va arxivar".

Jordi Turull ha reiterat que s'han fet "interpretacions capcioses" i que fins i tot han rebut "mostres de suport per més d'algun grup parlamentari". A més, preguntat sobre si l'exalcalde de Lloret hauria de donar explicacions ha recordat que "el senyor Crespo està a disposició de tothom, però no ens hem plantejat fer una roda de premsa quan és un tema tan clar".

Turull durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 Cigronet, SFG, 06/06/2012 - 16:47

Sr. Turull, no s'entesti en demostrar allò que és evident. I encara que no ho sigui d'evident, els convergents heu perdut tota la credibilitat, Les corrupcions us esquitxen per totes bandes, fins al punt que la pudor ja es flaire només de llegir-vos.

#7 Lluís Moya, BARCELONA, 06/06/2012 - 12:47

Turull Turull no siguis tan trapella,....Després tots sabem el molt que us agrada als diputats convergents, cobrar els 20.000 euros a l'any nets d'impostos, per dietes i desplaçaments de Barcelona a Barcelona.... I en Crespo qui és ? Simplement un home llest i trapella com tu...Benvingut al club.

#6 Beto, Barcelona, 06/06/2012 - 09:57

Es una llastima que CIU ampari a ne'n Crespo i al que en penja , com per exemple el transportista estrella de Lloret i cosí de la seva dona . A tot arreu hi han ovelles negres i hauria de guanyar el vessant majoritari de CIU i no embrutar al conjunt.
Catalunya necesita una CIU forta i neta

#6.1 komunistorro, barcelona, 06/06/2012 - 12:45

Matas, Sola, Vives, Bago el papa d´en Mas....per no parlar dels anterior prenafetistes, aixo es impossible CIU es el braç politic de la burguesia, per tan corrupcio generalitzafa tots a la preso

#6.2 quicu, Moià, 06/06/2012 - 12:46

CiU ampara a tots els seus implicats en casos
de corrupció, tots els partits polítics fan el mateix , a la llarga aquesta política els costarà molt cara.
.

#5 Indignat cabrejat, Moià, 06/06/2012 - 08:20

Proposo que a les properes eleccions,ningú
voti cap partit de l'arc parlamentari, es necesita
urgentement sang nova, la vella està podrida i no hi ha remei posible.

#4 JGV0, BCN, 06/06/2012 - 00:09

No tenen vergonya. Cada vegada és més escandalós lo de la "casta" dels polítics. Si, la "casta", per molt que s'entestin en dir-nos que no són tots iguals. Senyor Turull, no ens menteixi: El que es va enviar era una part del que s'havia descobert i el síndic ponent es queixava d'això, precisament.