Publicitat
Política · 5 de Març de 2012. 16:00h.

CiU dóna suport a la reforma laboral, però creu que envaeix competències

Pujol diu que demanen dictamen al Consell de Garanties Estatutàries "per tenir un posicionament jurídic"

CiU dóna suport a la reforma laboral, però creu que envaeix competències

Pujol, durant la roda de premsa

CiU dóna suport a la reforma laboral plantejada pel govern espanyol, malgrat que considera que envaeix competències. És per això que el partit demanarà al Consell de Garanties Estatutàries un dictamen, segons ha explicat el secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, després del Comitè Executiu Nacional del partit.
 
Pujol ha afirmat que "s’ha de rectificar la invasió de competències en polítiques actives d’ocupació que la reforma imposa i que ressitua dins l’àmbit de l’administració de l’Estat capacitat de decisió que fins ara era dins de l’administració catalana".

Tot i admetre que "estem en negociacions perquè això es rectifiqui", ha afegit que la federació ha decidit demanar dictamen al Consell de Garanties Estatutàries "per tenir un posicionament jurídic". 

D'altra banda, setmanes després que el PSC suspengués "unilateralment" les reunions de la comissió bilateral amb CiU, el secretari general adjunt de CDC ha emplaçat els socialistes "a emprendre-les de nou perquè no sabem entendre què no possibilita que les puguem reemprendre".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Carles, Cardona, 07/03/2012 - 09:42

Un cop més baixada de pantalons.
No pot ser que ens queixem i després acotem el cap. CIU sempre fot igual molt cridar i reclamar però a l'hora de votar s'acolloneix. A veure quan us adonareu que CIU és un frau i un fre per les reivindicacions catalanistes.

#4 guillem, bcn, 07/03/2012 - 09:42

I aquest és l'únic però que se li acut a CDC sobre una reforma laboral d'aquesta dimensió?

#3 joan, manresa, 05/03/2012 - 17:43

tinu.)..,vol dir que no fotem comedia...???Entre Comisions,Consells i d'altres pachangas anem pasant temps i anem contentant al poble....,Sr.Oriol es poble comença estar madur i no es imbécil,altre cosa es que ens agradi xumar del porró,pro ep...,sempre que ens vingui de gust. NO per força....

#2 joan, manresa, 05/03/2012 - 17:39

El Casal,17,25 h.---Nosaltres pobres i vells pensionistas ens fotem un fart de riure..,jejejejej, ---perdoni aquesta riallada---,pro ,Vosté axó u diu en serio...????,Sí..???osti, malament anem...Sr.Oriol,pensi un moment..,.....,és aquesta l'unica competencia intervinguda...?Cuantas van..? ( cont

#1 Ramon, Barcelona, 05/03/2012 - 16:18

el Trio Pujolet, pare, fill i sant esperit de Banca Catalana, s'haurien de dedicar plenament (no parcialment, com fins ara) al Tango: "cho no puedo comprender cómo se pueden querer 2 mujeres a la ves, i no estar loco. No te puedo comprender corasón loco, no te puedo comprender i ellas tampoco".