Política · 10 de Setembre de 2012. 09:54h.

CiU encara pensa que la manifestació és pel pacte fiscal

"Madrid ha d'entendre que és la reclamació d'un país sencer"

CiU encara pensa que la manifestació és pel pacte fiscal

Una reunió de CDC

CDC, en el seu web, insisteix que la manifestació de la Diada és pel pacte fiscal. En aquest sentit, es destaquen unes declaracions del president de la Generalitat, Artur Mas, en què demana "una declaració explícita a favor del pacte fiscal perquè a Madrid s'entengui que és la reclamació d'un país sencer".

També es reculen les paraules de Jordi Pujol, que ha definit la manifestació com “un acte de protesta contra una acció d'asfíxia sistemàtica de l'estat espanyol envers Catalunya. Deixant de banda que alguns posin l'accent en una cosa i d'altres en una altra".

Finalment, Josep Antoni Duran i Lleida està "convençut que la manifestació serà un èxit de participació perquè el president de la Generalitat ha fet una crida, perquè també hi ha un sentiment -i el respectem- de gent que se sent independentista; també hi haurà persones que sortiran en protesta dels ajustos que ha fet el govern de la Generalitat i també n’hi haurà que ho faran perquè estan farts de Madrid, com ho estem nosaltres”.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 angel, Cardedeu is not ECSpain., 13/09/2012 - 00:25

Serán tontos y analfabetos.

#11 Jesús_9barris, Barcelona, 10/09/2012 - 14:02

No ha de sorprendre a ningú: CiU sembla que es qui finança aquesta ANC, amb suport d'Omnium i la resta d'actors que, per exemple, van ser a la del 10-J de 2010, però no a la del 9-J de 2011... Si ara vol ser qui decideixi a que surt la gent al carrer, els que de nou els hi segueixin que no es queixi

#10 Jonathan, Barna, 10/09/2012 - 13:49

Dicen que el psiquiatra de CiU está de baja por estrés.

Es el único de curra de verdad en el partido y el pobre lleva un tute de no te menees, encima ha pensado en los dos años que les esperan y le ha dado un patatús.

#9 Pepet, Barcelona, 10/09/2012 - 13:09

Unió també va a la seva bola, eh!

http://www.unio.org/actualitat/detall_noticies.asp?id=12388

Duran afirma que "aquesta ja no és la manifestació en pro de la independència, sinó d?afirmació catalanista". Porque yo lo valgo -faltaria afegir-.

#8 joan, manresa, 10/09/2012 - 12:53

tinu.)els morrus...,el pacte fiscal ya quasi está mort...,no el volen ni veure...,li donarán llargas i tal día fará un any....,només ens queda la Independencia....,o un Estat Lliure Associat....,o altre cosa mes imaginativa ...,las antigas ya no ens valen....no fotem mes el canari...