Publicitat
Política · 16 de Novembre de 2009. 10:15h.

CiU enterra el notari

Artur Mas no descarta el pacte amb el PP

CiU enterra el notari

Artur Mas, al notari (foto: El Mundo)

El president de CiU, Artur Mas, ha estat entrevistat per Manel Fuentes a Catalunya Ràdio, on ha recordat que "Rajoy va dir que un pacte a la basca es podria produir a Catalunya". Fuentes li ha recordat que Iceta ja ha descartat aquesta opció, davant del que Mas ha replicat que "jo tinc dret a dubtar del que diu Iceta". Fuentes li ha preguntat sobre possibles pactes postelectorals i Mas ha recordat que "hi ha moltes opcions, no només el Partit Popular".

"No és que no el descarti, el nostre objectiu és que no hi hagi pactes de Govern. Si hi ha, ja ho veurem", ha deixat clar, a més d'assenyalar que "no hi ha cap pacte que estigui exclòs, no hi haurà notari". Tot i això, el president de CDC ha retret Fuentes que "vostè vol que fixi una preferència pel PP, i no la donaré".

En aquest sentit, ha deixat clar que "tampoc descarto la sociovergència, ni el pacte amb Esquerra". "Si el PSC fos més autònom respecte al PSOE, seria més fàcil", ha valorat, a més d'afegir també que "si ERC no jugués a l'equidistància el pacte seria més fàcil". Pel que fa al PP, ha augurat que "el recurs de l'Estatut estarà resolt quan hi hagin les eleccions catalanes".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 lluigi, BCN, 16/11/2009 - 20:39

Abans pactar amb PP que amb PSOE delegació CAT. Encara que sigui tapan-nos el nas. Mes pudor sentiriem amb un pacte PP-PSOE, que es lo que voldrà Montilla

#10 PSC i ICV mai mes, IGUALADA, 16/11/2009 - 20:25

Que mani qui vulgui MENYS ELS PSC.

#9 Francesc, Barcelonma, 16/11/2009 - 17:44

Per aquí ja hi ha passat i varen sortir més que escaldats. El que hem fa por es un pacte CiU-PSC, d'aquest no n'estem vacunats i potser en caldria tranquil·litzar a l'electorat (malgrat no es fa mai per a poder negociar amb força).

#8 Marià Pons, Barcelona, 16/11/2009 - 16:38

HE ECOLTAT L\'ENTREVISTA I NO DEIA AIXÒ!!!!!!CARAI , PERQUÈ TOTS ELS MITJANS SOU TAN MANIPULADORS? FA VERGONYA!

#7 Carles, Cardona, 16/11/2009 - 16:23

No descarta res, ni el PxC l únic que vol és ser president a costa de qui sigui i amb el programa que sigui, mira que n està de desesperat. Doncs jo un paio tant "transveral" i amb un ideari tan dispers no el vull per president.