Publicitat
Política · 16 de Novembre de 2009. 14:57h.

CiU és "l'única alternativa" a un pacte PSC-PPC

Duran diu que Rajoy aposta "de manera descarada" per un pacte amb el PSC

El president d'Unió i secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida ha assenyalat que "la única manera d'evitar un pacte PSC-PP, que faria mal a CiU però també al país perquè rebaixaria tota la capacitat d'autogovern, és CiU perquè és la única alternativa".

Durant la roda de premsa posterior a la comissió nacional de CiU, ha assenyalat que "el senyor Rajoy de manera descarada aposta per la possibilitat de que a Catalunya hi hagi un pacte amb els socialistes si les xifres així ho permetessin" i ha afegit que "aquesta proposta ve precedida per la realitat del País Basc".

Per últim ha manifestat que "si aquesta proposta ve precedida dels contactes entre la presidenta del PPC i el president de la Generalitat per arraconar CiU és obvi que ens ho hem de prendre en serio".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Fotem-los al carrer!, Barcelona, 16/11/2009 - 16:06

Si no hi ha un pacte PSC-PPC n'hi haurà un entre PSC-ERC-ICV, i si l'aritmètica no recolza cap de les dues opcions arribarà l'abstenció del PP i continuarem amb el tristparit. Panorama sinistre

#1 L'estructura grinyola. -No ho sents?, Sarrià-Sant Gervasi (barri agermanat amb Corleone, Itàlia), 16/11/2009 - 15:33

Si no hi ha un pacte PSC-PPC n'hi haurà un entre PSC-ERC-ICV, i si l'aritmètica no recolza cap de les dues opcions arribarà la sociovergència i donarà el cop de gràcia a aquest país. Panorama sinistre, si, però ens queda l'opció REAGRUPAMENT