Publicitat
Política · 1 de Novembre de 2012. 13:51h.

“CiU està cada vegada més allunyada de l’ètica i de la legalitat”

Sánchez-Camacho afirma que "no tot s'hi val per intentar aconseguir la majoria absoluta”

“CiU està cada vegada més allunyada de l’ètica i de la legalitat”

Sánchez-Camacho, celebrant la castanyada al barri de Bellvitge

La presidenta del Partit Popular Català i candidata a la presidència de la Generalitat, Alícia Sánchez-Camacho ha assegurat que “CiU està cada vegada més allunyada de l’ètica i de la legalitat, però ha de tenir clar que no tot s'hi val per intentar aconseguir la majoria absoluta”, en referència a la resolució de la Junta Electoral Central que dóna la raó al PPC i ha obligat el Govern a retirar la campanya institucional.

En aquest sentit, ha afirmat que la campanya institucional ha estat “un exemple de partidisme, d’oportunisme i una mostra que CiU és capaç d’utilitzar tots els recursos del Govern per fer campanya electoral”.

Sánchez-Camacho ha assenyalat que “Artur Mas haurà d’explicar perquè s’ha gastat uns molt necessaris 271.000 euros en una campanya partidista, que traslladava una imatge independentista de Catalunya, i a sobre diu que se sent sorprès per la resolució de la Junta Electoral”.

La presidenta del PPC, que ha fet aquestes declaracions en una visita al barri de Bellvitge de L’Hospitalet de Llobregat, ha manifestat que “vull traslladar als votants de l’àrea metropolitana, especialment a aquells que anteriorment han confiat en el PSC, que en aquestes eleccions ens juguem el futur d’una Catalunya plural dins d’Espanya”.

“Per damunt de diferències ideològiques, el 25 de novembre ens hi juguem molt. Cal un partit fort que freni el separatisme i ja que el PSC està més dèbil que mai i té complexes en defensar Espanya, el PPC és l’única alternativa per defensar una Catalunya plural, construïda entre milions de persones, moltes d’elles vingudes d’arreu d’Espanya”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 antoni51, badalona, 02/11/2012 - 08:45

aixo de la majoria absoluta, ho sap per experiencia?

#4 Jordi, Martorell, 01/11/2012 - 18:47

A la foto es veu com intenta convencer a Doña Rogelia.

#3 Si dona...com l'etica immaculada del PP, BCN, 01/11/2012 - 18:18

L'etica i la moralitat del Aznar... el Camps, Zaplana, Cascos, i tota la maquinaria de fer negocis del PP... mireu tant sols en les illes Balears, feu del negoci brut, l'extrosió i l'estafa institucionalitzada: http://ca.wikipedia.org/wiki/Llista_de_casos_de_corrupció_a_les_Illes_Balears

#2 schumacher, Barcelona, 01/11/2012 - 17:12

Es curioso, que esta piteja hable de etica i legalidad, cuanto morro nunca mejor dicho. La etica y la legalidad el que tiene que aplicarsela es su partido que tiene muy poco de las dos cosas.

#1 Santi Capellera i Rabassó, Barcelona, 01/11/2012 - 16:45

CiU allunyada de l'ètica i legalitat, oi? Clar, clar... ow.ly/eWjLr