Publicitat
Política · 25 de Setembre de 2009. 08:29h.

CiU exigeix una "rectificació pública" al senador del PSOE

Francisco Javier Sanz va associar els castellers amb el "maltractament a les persones"

El senador per Tarragona, Josep Maldonado, ha remés a la portaveu del Grup Parlamentari Socialista de la Cambra Alta, Carmen Silva, una carta de protesta en la que exigeix "una rectificació pública" al senador del PSOE Francisco Javier Sanz per associar "els castellers amb el maltractament a les persones".

Maldonado ha subratllat que aquestes declaracions suposen “una falta de respecte cap al poble català” perquè els Castellers són una “expressió cultural i folklòrica de Catalunya”.

Les declaracions de Sanz es van produir ahir en el transcurs del debat d’una iniciativa al ple de la Cambra en la que es demanava la retirada de la categoria d’Interès Turístic en aquelles festes en les que es produís algun tipus de maltractament cap als animals o cap a les persones.

Maldonado, a l'esquerra, durant un consell nacional de CDC
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 josep, Salt-sûr-mer, 25/09/2009 - 14:17

Quin nivellàs, Déu meu! aquest "senyor" Sanz dóna la impressió que parla perquè ha de dir alguna cosa, evidentment, sense saber de què està parlant.

#4 Hug, Begur, 25/09/2009 - 10:24

Vergonyos.PSC colla de botiflers !. ZP ho te clar en les proximes eleccions. Que s´oblidi de Catalunya

#3 lo gaiter del llobregat, tarragona, 25/09/2009 - 09:44

On és la notícia? a algú li sorprèn?

#2 Manel, Bcna, 25/09/2009 - 08:59

Jo no veig que li fotin banderilles a l´anxaneta ni que per acabar de rematar la feina li clavin una espasa, el matin, li arrenquin les orelles i el passegin per tota la plaça major del poble. Quina animalada de comparació!

#1 Joanet, Tarragona, 25/09/2009 - 08:59

Què se'n pot esperar dels partits com el PSC, que el seu projecte polític final és Espanya, no pas Catalunya, és a dir que són nacionalistes espanyols.....