Publicitat
Política · 9 d'Abril de 2009. 13:21h.

CiU fa autocrítica amb la Llei de Partits

Puig admet que la federació "no tornaria a votar" la llei perquè ha trencat "el mapa polític al País Basc"

CiU fa autocrítica amb la Llei de Partits

Puig admet que la federació "no tornaria a votar" la llei perquè ha trencat "el mapa polític al País Basc"

El secretari general adjunt de Convergència Democràtica de Catalunya, Felip Puig, ha admès que la federació nacionalista “no tornaria a votar” la Llei de Partits si “haguéssim valorat que acabaria sent l’instrument que trencaria el mapa polític al País Basc”. "No la tornaríem a votar perquè no s'han donat les condicions polítiques en les que es va produir aquell debat", ha dit el dirigent nacionalista.

El número dos de CDC ha recordat en aquest sentit que "hi havia hagut una treva, es va trencar dramàticament aquesta treva, hi havia feblesa política". "Vam entendre que aquella llei venia a intentar donar un punt de suport entre PSOE i PP per algunes coses que crèiem oportunes", ha apuntat. Felip Puig ha fet aquestes declaracions al programa Actualitat viva de Comunicàlia a pregunta del periodista Salvador Cot, director d'edicions de l'Avui.

Mas, en un míting del PNB a les darreres eleccions basques
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 ramon, barcelona-c, 10/04/2009 - 00:13

Es bó fer autocrítica però ara es massa tard i a mes el responsable no hi es.No son pocs els que diuen que si aquesta llei pot arribar a fer mal als partits catalans ho farà. Per tirar un país endavant no es poden fer tants errors doncs no es l'únic

#9 Hug, Begur, 09/04/2009 - 23:01

Quina vergonya pertanyer a CiU amb aquets dirigents de pacotilla. Es venen per un plat de llenties. A aixó li diuen pactar.

#8 joan, manresa, 09/04/2009 - 20:10

Sempre es bo reconexer errors passats,pro ya se sap,fins que no es veu el forat no saps si es mascle o.....Quantas cosses no es farían si es pugues veure lo que pasaría..Som humans i ens equivoquem.Pitjor es no reconexeu i xiualr enlaire oi,ERC..?

#7 Patriota, Bcn, 09/04/2009 - 19:28

Vaya, asi que no va en función de principios sino en función del poder. Es decir para conseguir el poder se hace todo lo posible no?, da igual pactar con etarras mientras el PNV siga gobernando, vaya pensaba que eran mas moderados los de Ciu.

#6 Margareth, Mollerussa, 09/04/2009 - 16:02

No tornaria a votar la Llei de Partits, no tornaria a signar el pacte del Majèstic... Això demostra que CiU és una federació sense principis, que es mou d'aquí cap allà segons la conjuntura.