Publicitat
Política · 31 de Març de 2011. 11:11h.

CiU fitxa l'exalcaldable d'ERC a Sant Cugat

El regidor Raül Grangé s'incorpora a la federació nacionalista enfadat amb els republicans

CiU fitxa l'exalcaldable d'ERC a Sant Cugat

Raül Grangé

El candidat d'ERC a les darreres eleccions i actual regidor, Raül Grangé, anirà a les llistes de CiU als comicis municipals com a independent, segons informa Cugat.cat. Aquest digital explica que Grangé, que va abandonar el partit republicà divendres passat, ocuparà un lloc a la llista que, amb tota probabilitat, assegura que surti elegit com a regidor.

L'exregidor d'ERC té el vistiplau de CDC i UDC. D'aquesta manera es descarta que l'exportaveu republicà formi part de la proposta electoral de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), que públicament havia mostrat interès a sumar-lo al seu projecte.

Grangé va ser el candidat a l'alcaldia per ERC a les darreres municipals, amb la qual va obtenir dos regidors, però desavinences amb l'executiva de la formació van impedir que encapçalés de nou la candidatura.

El nou fitxatge de CiU va acusar la direcció d'imposar "limitacions i condicions" a les llistes que afectaven el regidor Toni Ramon i el secretari del grup municipal, Eduard Anguita. Això va provocar l'adéu de Grangé a ERC divendres passat.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#30 Manelic, Barcelona , 01/04/2011 - 16:53

Un clar exemple de com "lluiten" els partits contra la desafecció política i per fomentar el vot cada 4 anys, que en el fons és l'únic que els interessa. Després retallades socials i laborals, privatitzacions, ajudes a la banca.
http://www.vilanovadigital.com/espais/blocs/viewdoc.asp?Iddoc=29197

#29 Manelic, Barcelona, 01/04/2011 - 16:43

La desafecció política s'alimenta amb la poca honradesa dels polítics actuals i la seva manca de proximitat. Ells s'han guanyat amb escreix aquesta situació. La classe política actual és una autèntica vergonya, miserables que només volen seguir mamant de la teta i de les subvencions...

#28 Isabel, Sentmenat, 01/04/2011 - 12:19

L'argument de les poltrones és una simplificació lamentable que alimenta la desafecció política i dóna ales al populisme. Qui fa aquest tipus d'anàlisis en realitats complexes i específiques és un autentic perill.

#27 Manelic, Barcelona, 01/04/2011 - 11:23

Massa gastat l'argument de la poltrona? Hohoho tu també deus formar part de la política professional, oi? Colla de paràsits, lluny del poble i ben a prop de l'escalfor dels bitllets. I això passa amb tots els partits, però amb ERC o ICV, que van de progres, es fa més evident la mentida...

#26 JoanMarti, Abrera, 01/04/2011 - 10:13

Quansevol regidor d'er ha d'estar a les ordres de la seccio local, no pot anar per lliure, aixo es un equip, no pot fer el que vol, representa que tots van a una, no es cap figureta que pot fer el que vol.Si el que vol son diners que marxi a Ciu que hi ha cua per un sou,a ERC no hi estem per un so