Publicitat
Política · 17 d'Abril de 2015. 09:25h.

CiU fitxa un líder musulmà per a Badalona

Abdelkrim Latifi denuncia el discurs “incendiari” de Fernández Díaz

CiU fitxa un líder musulmà per a Badalona

Lafiti, amb camisa blava, en una imate del seu facebook

CiU de Badalona ha fitxat un líder de la comunitat d'origen marroquí per les eleccions municipals, segons ha vançat El món a RAc1. Es tracta d'Abdelkrim Latifi, president de la Comissió Superior de la Cultura i dels Musulmans Catalans i militant a Convergència. Anirà de número 8 a la llista de l’alcaldable de CiU a Badalona, Ferran Falcó
 
Abdelkrim Latifi veu “normal” que membres de la comunicat marroquina participin en la vida política del país. Creu que el discurs del ministre Fernández Díaz relacionant immigració i sobiranisme “és incendiari”. Assegura que “la convivència és prou bona al país” i que “mai es fiquen amb nosaltres” tenint en compte que “aquestes informacions fan por a la gent”
 
L’alcaldable de CiU, Ferran Falcó, defineix Lafiti com “un català més”, una persona “plenament competitiva”, “plenament integrada” i “té un Déu diferent al nostre”. “Hi ha molts exemples a Badalona de persones nouvingudes que se n’han sortit, que no han delinquit mai i que no són el que l’Albiol pinta que són”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

74 Comentaris

Publicitat
#52 Sergi, badalona, 23/04/2015 - 23:22

No los quiere casi nadie aquí y nos los tenemos que comer con la excusa del racismo y la xenofobia
Son unos inadaptados. de otra índole muy diferente a la nuestra ...pero son votos seguros ,verdad que sí, políticuchos?

#51 Españolamusulmana, Plaça espanya, 20/04/2015 - 17:38

No me hagan reir, porque en España mezquitas salafis no hay ni una, esas que dicen que son promevoras del terrorismo se llaman takfirís, que no salafis.

Aunque soy conversa musulmana, no apoyo el movimiento de CIU, porque no quisiera que cataluña se independizara, cataluña es de todos los españoles

#48 Carlos Gomez, Bcn, 18/04/2015 - 23:18

Ja son mes de 500.000 musulmans vivint aqui,mes que vots te ERC,i mes de la meitat de mesquites salfistas estan tambe aqui.
A Espanya son el 3.6% de la poblacio i aqui el 7.1%, practicament el doble
Deu ser que Catalunya s´ha transformat tambe en la patria del seu cor, gracies a la feina ben feta.

#47 Carlos Gomez, Bcn, 18/04/2015 - 22:55

Sospechosos Habituales, Uno de los Nuestros o Malditos Bastardos.
Quina competencia tant deslleial que li estan fent al Gorina tots aquest patriotes tan cinefils que tenim aqui Terra Santa.

#46 Y las mujeras?, Badalona, 18/04/2015 - 21:44

On son les dones?