Publicitat
Política · 9 de Maig de 2015. 11:18h.

"CiU ha de ser destruïda"

Segons la candidata d'ICV-EUiA a Girona, Marina Pibernat

"CiU ha de ser destruïda"

Marina Pibernat

La número 4 de la llista d’ICV-EUiA a Girona, Marina Pibernat, va aprofitar el debat d’alcaldables per Barcelona per carregar contra la “derechona catalufa”. “Res més bonic que veure a BTV a la ‘derechona catalufa’ criticant Ada Colau. ESTEU CAGATS, ESCÒRIA”, va escriure en castellà al seu compte de Twitter. “CiU ha de ser destruïda", va reblar.

Aquesta piulada va encendre els ànims d’alguns usuaris que li van retreure que escrigués en castellà i que insultés. “Indepes anant-se a xivar a ICV-EUiA que dic ‘catalufos’. Després no volen que els tractem com a criatures”, va manifestar.

Pibernat também va dir que “els indepes que s'ofenen per la paraula ‘catalufo’ i em diuen racista... Es nota que són blancs que no saben de què parlen”. “Creuen que si em fico amb el nacionalisme català em fico amb tota la gent de Catalunya. Fixa't el nivell de sectarisme”, va afegir.

Sobre els retrets per escriure en castellà, la candidata ecosocialista va apuntar: “Una altra cosa que m'inquieta és quant em odien per escriure en una llengua que consideren que no em correspon i traeixo la meva naturalesa”. “CATALUUUUFUUUUUUUSSS”, va concloure.

Marina Pibernat, filiada a EUiA i a les Joventuts Comunistes de Catalunya, és llicenciada en Història per la UdG i en Antropologia Social i Cultural per la UAB. 

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#40 Ricard, St. Sadurní, 11/05/2015 - 16:36

Té dues carreres i encara no ha aprés educació!! Patètic!!!!

#39 Ramon , Barcelona, 10/05/2015 - 19:10

Vols dir que amb destruiras a MI ? CRIATURA¡NO saps el que dius.no hi ha COLLONS i tu i els teus tampoc¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

#38 schumacher, Barcelona, 10/05/2015 - 12:10

No olvidemos que esta gente proviene de ideologia comunista, y todos sabemos como es esta ideologia.

#37 A. Costa Perramón, El Masnou, 10/05/2015 - 12:04

coste personal beneficio obtenido, o coste empresarial beneficio obtenido con la cifra inverdia que es nula. Solo hay que mojarse pare presentuamente recibir algo (según el sentido de la mojadura). Aquí y fuera de aquí, nacionalistas o antinacionalistas, derecha e izuqierda, racional o populista.

#36 A. Costa Perramón, El Mssnou, 10/05/2015 - 12:02

concursos varios a cualquier nivel administrativo. Algunos pensaran ir vociferando, ir diciendo que nosotros engordamos nuestras cuentas corriente (o no corrientes). Id diciendo que vosotros malvivis y nosotors nos damos la vida padre por Vataluña, España, etc... Me refiero al realizar el análisis