Publicitat
Política · 25 de Juliol de 2012. 17:52h.

CiU ho celebra amb aplaudiments

Reunió del grup parlamentari a porta tancada després de l'aprovació de la proposta de pacte fiscal

CiU ha acollit l'aprovació de la proposta del pacte fiscal per a Catalunya -que abans del 2014 s'haurà de negociar a Madrid- amb solemnitat. El grup parlamentari s'ha afanyat a celebrar una reunió a porta tancada a la sala de grups del Parlament, la sala més gran de la cambra catalana després de l'hemicicle, per donar rellevància al fet.

L'aprovació ha estat acollida amb aplaudiments per part de tots els diputats presents en aquells moments com mostra el vídeo. La reunió ha esta presidida pel president de la Generalitat i de CiU, Artur Mas, i el secretari general de CDC i president del grup parlamentari, Oriol Pujol. A la mesa presidencial hi havia també el portaveu d'Unió, Ramon Espadaler, i fins i tot la presidenta del Parlament, Núria de Gispert.

El vistiplau de la cambra a la proposta -amb una majoria de CiU, Iniciativa i Esquerra- ha estat acollida, tanmateix, amb menys eufòria que la de l'Estatut aquell ja llunyà 30 de setembre del 2005 quan la federació nacionalista i el PSC es van posar d'acord in extremis per aprovar un text que, posteriorment, seria escapçat per la sentència del Tribunal Constitucional.

La resta de grups -des dels partidaris com ERC i ICV- que hi han donat suport a algun punt -el PSC- o els que hi han votat la major part en contra -PP, Ciutadans i Solidaritat- s'han mostrat, per descomptat, més tebis.

Fernández Teixidó, entrant a la sala

Imatge de la reunió

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 Anna, Barcelona, 26/07/2012 - 10:01

Com l'Estatut? Recordo aplaudiments i brindis amb cava... Pobrets.

#5 Genis, osona, 25/07/2012 - 21:52

Lo habeis dejado todo perdido de bilis.
Solo la independencia la podra limpiar

#4 Vicenç Ramoneda, Sentmenat, 25/07/2012 - 20:29

Aplaudeixen la seva covardia.

#3 Kropotkin, Vic, 25/07/2012 - 20:07

Si han aplaudido. Como los del PP cuando recortaron el paro. ASi que quieren la llave de la caja. Jua, jua, jua,... ¡Que sospechoso! Sobre todo teniendo en cuenta los antecedentes de MIllet, Alavedra, Prenafeta, 3%, etc. etc. Si tuviesen la llave, sospecho lo que harían.

#2 Javi, Barcelona, 25/07/2012 - 19:05

¿En qué va a quedar todo esto? En agua de borrajas. Aquí todos sois unos bocazas pero nadie tiene ni media hostia. ¿Qué le impide al Parlamento declarar la independencia o por lo menos convocar un referéndum? Nada. Pero como los que os pastorean os conocen de sobras... ¿Cuándo es el Barça-Madrid?