Publicitat
Política · 7 de Gener de 2013. 19:20h.

CiU i ERC comencen a parlar del full de ruta

La primera reunió “organitzativa” prioritza la configuració de la comissió de pressupostos i del dret a decidir

CiU i ERC comencen a parlar del full de ruta

Imatge de la reunió al Parlament

Ha estat una reunió “purament organitzativa”, han assenyalat fonts de CiU després de la primera trobada d’aquest dilluns al Parlament entre representants de la federació i d’ERC. Cap declaració pública ni cap missatge oficial.

Membres dels dos partits es reuniran cada dilluns a la tarda al Parlament per llimar les diferències de cara al pacte que permet Artur Mas ocupar la Generalitat. Aquesta setmana s’ha de decidir qui serà el representant del Govern que se sumarà a les reunions.

Les mateixes fonts de CiU han comunicat que la prioritat per a la setmana vinent serà deixar tancada la comissió de pressupostos, de cara a pactar els mecanismes que han d’ajudar a reduir el dèficit per acostar-lo al llistó que fixa el ministeri d’Hisenda.

El segon dels fulls que consta a la carpeta de temes pendents per les parts és la configuració de la comissió pel dret a decidir, que s’hauria d’aprovar en el primer ple d’aquesta legislatura que tot just arrenca i per al qual encara no hi ha data.

La tasca que s’han posat els grups per a aquesta setmana és “perfilar els grups de treball”, diu CiU. Els noms que els dos partits proposaran perquè continuï el “bon clima” que segons ERC hi ha en aquest principi de legislatura.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#8 contribuyente, Santo Domingo, 08/01/2013 - 12:10

La tribu catalanista, que creció y se fortaleció al amparo del Estado de las Autonomías, ha propagado interesadamente el bulo de que Franco había proscrito el catalán y perseguía sin piedad a los se atrevían a utilizarlo.
http://www.criterioliberal.com/vii-cataluna-en-tiempos-de-franco

#6 Josep Pages Canaleta , CARDEDEU, 08/01/2013 - 08:17

Balla full de Ruta més Atur més Aturats Més Retallades Socials Més PAGA EURO PER RECEPTA . Més Pobres pasan gana a Catalunya FULL DE Ruta més BARRACONS hi menys Professors hi Metges res canvia res millora he per els Catalans hi Catalanes .

#6.1 esquino, castelldefels, 08/01/2013 - 09:29

Josep. Si no sabes escribir catalán, hazlo en castellano, que seguro que lo haces mejor. Muy bien todo lo que dices, estoy totalmente de acuerdo .El full de ruta sólo nos llevará a la ruina de la sociedad catalana y cuatro mangantes se quedarán con todo y se lo llevarán a Suiza. Qué cuadrilla!!!

#5 Johan, Sants, 07/01/2013 - 23:55

dont worry childs perque no esteu pas sols...si mireu al darrera teniu a milers de catalans que volen caminar lliures despania...milers..milions pq els que ja no estan tambe empenyen amb fuerza o sia..no ens falleu! CATALUNYA estat propi..JA!que no us embauquin els espaniols amb sopes de duro,ni cas

#5.1 Kropotkin, Vic, 08/01/2013 - 09:31

¿Donde has estudiado inglés? ¿En la escuela de verano del Club Super 3? Jua, jua, jua,...

#4 Freedom for Catalonia, www.helpcatalonia.cat, 07/01/2013 - 20:47

https://petitions.whitehouse.gov/petition/support-people-catalonia-their-effort-decide-their-own-future/hLYHYkp1

Support the People of Catalonia in their effort to decide their own future.

Petició al govern dels EUA per a fer respectar els drets democràtics i nacionals del poble català.

#4.1 Kropotkin, Vic, 08/01/2013 - 09:32

Obama, necesito el Ferrari ya. Estamos a 2013 y aún no he tenido noticias tuyas. Dime algo...

#4.2 Ciudadano X, Masalona (Pujolunya), 08/01/2013 - 09:48

Jajajaja

#3 John Wayne, L´Oest, 07/01/2013 - 20:28

"Si queremos que todo siga como está, es necesario que todo cambie"
El Gatopardo de Giuseppe Tomasi di Lampedusa