Publicitat
Política · 9 de Juny de 2015. 21:45h.

CiU i ERC dilueixen el ple sobre l'estat de la sanitat

Les mocions es votaran divendres a la tarda

CiU i ERC dilueixen el ple sobre l'estat de la sanitat

Una imatge del conseller de Salut, Boi Ruiz

El proper ple del Parlament començarà dimecres de la setmana vinent a les nou del matí amb el debat monogràfic sobre el sistema públic de salut, que van sol·licitar l’abril el PSC, ICV-EUiA, C’s i la CUP.

El debat començarà amb el torn d’aquests grups que l’han promogut. A continuació, serà el del govern, que no tindrà límit de temps per exposar les seves polítiques i prioritats en aquesta matèria.

El debat continuarà amb les intervencions dels grups, a què el govern podrà respondre conjuntament o per separat. Un cop fetes totes les intervencions, previsiblement cap a les vuit del vespre, s’aixecarà la sessió.

Llavors els grups podran presentar les propostes de resolució, que la mesa haurà d’admetre a tràmit en una reunió dimecres al vespre, després del ple. La cambra farà el debat de les propostes de resolució divendres a partir del migdia.

El ple es reprendrà dijous a les nou amb dues interpel·lacions, i seguirà a les deu amb la sessió de control, primer amb les preguntes als consellers i després al president de la Generalitat, i tot seguit amb el debat final de la proposició de llei d’ICV-EUiA de modificació de la llei 6/2003, per introduir la revocació dels drets i l’estatut dels expresidents i expresidentes de la Generalitat.

A la tarda, la cambra farà els debats finals de dos projectes de llei, el de cooperatives i el d’ordenació del sistema d’ocupació i del Servei d’Ocupació de Catalunya, i substanciarà la resta d’interpel·lacions de l’ordre del dia.

Divendres a les nou es reprendrà la sessió amb el debat de la proposició de llei del PPC sobre la protecció de la maternitat, a què CiU, ERC, el PSC i ICV-EUiA han presentat esmenes a la totalitat. També es procedirà a la votació de les set mocions presentades pels grups.

Una imatge de l'Hospital de Reus

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat