Publicitat
Política · 21 de Juliol de 2010. 12:06h.

CiU i ERC ignoren la crida de Laporta

López Tena explica que si no responen a la crida podrien presentar-se en solitari

CiU i ERC ignoren la crida de Laporta

Un moment de la roda de premsa

El jurista Alfons López Tena, en declaracions a El Matí de Catalunya Ràdio, diu que Solidaritat Catalana avaluarà la possibilitat de presentar una candidatura pròpia de cara a les properes eleccions si els partits no responen a la seva crida. El promotor de la Coordinadora Nacional per la Consulta sobre la independència defensa la validesa de Joan Laporta.

Alfons López Tena, un dels impulsors de Solidaritat Catalana, la proposta de coalició per la independència presentada ahir per Joan Laporta, defensa el projecte com una manera de reptar els partits partidaris del dret a l'autodeterminació a pronunciar-s'hi i aclarir així el panorama als independentistes.

López Tena ha explicat que si bé ara "no hi ha presa cap decisió de presentar cap candidatura" de cara a les eleccions de la tardor, sí que estudiaran aquesta possibilitat en cas que els partits no recullin el guant de Solidaritat Catalana per la Independència. Especialment CiU, ERC i ICV, a qui va explícitament dirigida la crida.

El jurista i director del Cercle d'Estudis Sobiranistes també ha explicat que el projecte no té cap lideratge visible. Dit això, ha defensat la validesa de Joan Laporta com a persona que ha demostrat gestionar amb èxit una gran i complexa entitat com és el FC Barcelona.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Jordi Tallaferro, Barcelona, 21/07/2010 - 23:01

Seria bo que aclarexin si els mou voler ser els primers de la classe o intentan situarse ben al damunt d\\\'alguna llista a veure si consegueixen un escó. Val més que s'apuntin als partits existents.

#3 Carles, Cardona, 21/07/2010 - 13:36

A veure així doncs el Lapota i el López-Tena volen crear un partit nou i que shi afegeixin partis consolidats com ERC i CIU?. No seria més fàcil que ells donguéssin suport públicament al partit que defensi més clarament les seves tesis i shi uníssin.

#2 Oriol, Granollers, 21/07/2010 - 13:15

El Circ Nacionalista ja no sap que fer per sortir a la TV....
Jo crec que el titular es:
"Tothom ignora a Laporta."

#1 marconi, barcelona, 21/07/2010 - 12:35

Este mismo partido lo intento "crear" Juan Echevarria Puig. Me gustaría saber qué y quien esta detras de todo esto