Publicitat
Política · 26 de Gener de 2015. 13:55h.

CiU i ERC suprimeixen les dietes per als alts càrrecs

Després de la polèmica per la recuperació de la paga extra

CiU i ERC suprimeixen les dietes per als alts càrrecs

Pere Aragonés i Lluís Salvadó

CiU ERC han arribat aquest dilluns a un acord sobre les esmenes que els republicans proposaven incorporar als pressupostos per al 2015 i, entre altres mesures, preveu la supressió de les dietes pels alts càrrecs de la Generalitat, que, en canvi, recuperaran, igual que els funcionaris, la paga extra que han deixat de cobrar els últims anys.

Representants de les dues formacions han segellat l'acord que evitarà una pròrroga pressupostària. El document inclou com a principal novetat un fons extraordinari de 100 milions d'euros destinat en la seva majoria a polítiques socials, que es dotarà de l'estalvi anunciat dels interessos del FLA.

El president del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull, ha manifestat que “dins les enormes limitacions que tenim, acaben sent els millors pressupostos possibles”.

Aquest mateix dilluns a la tarda està previst que es votin les esmenes a la comissió d'Economia del Parlament. La votació final en el ple està fixada per al 4 i 5 de febrer.

Jordi Turull, amb Antoni Fernández Teixidó i Roger Montañola

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#13 ramon, barcelona-c, 28/01/2015 - 09:47

Per populisme anem acumulant arguments perque aquells que guanyan mitjanament la vida no vulguin anar a la politica.Només anirant els saltimbanquis okupes etc .Felicitats.

#12 Jordi , Martorell , 27/01/2015 - 08:20

El de la dreta de la foto és el "Mini jo" del que parla?

#12.1 el último que cierre, Canovejas, 27/01/2015 - 12:33

Posiblemente debe ser el becario que más rápido aprende las consignas y ya sale en las fotos. Esta cantera no para de producir cerebros.

#11 zenaida, Barcelona, 26/01/2015 - 23:46

Esto se esta convirtiendo en un realite!!! Jajaja
Ahora los pobrecicos no cobraran dietas...q lastima, con lo que se preocupan por el pueblo...si ni duermen pobres!!!
Jajaja q lastima de dan!!¡
Q disgusto Dios Mio...sufriendo x la patria y sin dietas!!! Bua , bua

#10 el último que cierre, Canovejas, 26/01/2015 - 22:08

Que no, que no...que no lo habéis entendido. La supresión de dietas a los altos cargos quiere decir, que ahora ya podrán comer de todo. Y ello llevará consigo, que en las comidas de trabajo vuelvan a pedir angulas y algún cohíba en la tertulia para celebrar lo "necesarios" que son para la sociedad.

#9 Neferu, Barcelona, 26/01/2015 - 19:18

Que no cunda el pánico: las dietas irán "amagadas" en las pagas recuperadas. Estas cosas funcionan así: Por un lado y de cara a las elecciones nos dicen: veis qué buenos somos, les quitamos las dietas a los altos cargos y, el pueblo traga y, ellos riéndose porque lo cobran por otro lado.