Publicitat
Política · 30 d'Agost de 2010. 15:14h.

CiU i PP demanen a Montilla que no "allargui l'agonia"

Felip Puig: “el president Montilla està allargant l’agonia de la data electoral per interessos partidistes”

CiU i PP demanen a Montilla que no "allargui l'agonia"

Felip Puig, durant la roda de premsa

El Secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha emplaçat al president Montilla a que sigui “sensible amb el canvi que Catalunya necessita”. Ho ha dit referint-se a la possible data de les eleccions al Parlament de Catalunya. Per a Puig, “tot i que mai hem demanat eleccions anticipades, quant abans, millor. El president ha de ser sensible amb la inquietud dels ciutadans i acabar amb la manca de projecte polític i lideratge”. “El president Montilla està allargant l’agonia de la data electoral per interessos partidistes”, ha afegit.
 
Felip Puig ho ha dit en la roda de premsa després de la reunió del Secretariat Permanent de CDC, i amb l’inici del curs polític sobre la taula. Puig ha reclamat que, a part de la data electoral, el president respongui altres interrogants d’interès pels ciutadans de Catalunya: “què pensa el president Montilla de la reforma laboral i de la pujada d’impostos que sembla que volen dur a terme els socialistes? I sobre la crisi econòmica que encara ens afecta i sobre la qual el Govern s’havia compromès a fer una reducció burocràtica de l’administració que, per cert, encara està pendent?”.

Per la seva part, la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat que “la legislatura està acabada; si Montilla tingués un mínim de responsabilitat, hauria de convocar eleccions ja”. Per a la presidenta del PPC, si el president de la Generalitat no convoca demà les eleccions, “Montilla estarà fent el seu darrer gran error, ja que estarà sotmetent els catalans a una llarga agonia, a una situació de paràlisi”, el que demostraria que “pensa més en els interessos electorals d’un PSC en situació de debilitat que en el conjunt dels catalans”.
 
Segons Sánchez-Camacho, “Montilla ha de donar pas a un govern que governi, que sàpiga prioritzar un pla econòmic ampli per sortir del forat de la crisi i que es deixi d'aventures sobiranistes”. En aquesta línia, Sánchez-Camacho ha assenyalat que “si el primer tripartit va ser el del dragon khan, el segon serà recordat com el del desacord, el de la paràlisi, el del desgovern i per ser el govern que més ha parlat d’independència”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 joan, manresa, 31/08/2010 - 12:24

El Casal,12,15 h.-¿ I qué és pensaba dons...? Sr.Puig..Qué u feía per amor al País.?No, no.només u fa pensant a veure si els pot emmerdar més encare,la seba unica obsesió es trobar quelcom per engegar el ventilador..No te cap mes sortida.Está perdut

#1 Ciudadanista, Barcelona, 30/08/2010 - 19:56

Puig es bondadoso. Montilla, en cambio, cruel y maligno. No le importa que el enfermo esté retorciéndose de dolor en su agonía postestatutaria, lo va a tener atado a la poltrona hasta el último día hábil para dar las bocanadas. Horroroso.