Publicitat
Política · 29 de Juny de 2011. 09:15h.

CiU i PPC també pacten el nou director de l'Oficina Antifrau

El magistrat conservador Daniel de Alfonso Laso serà escollit a proposta d'Unió

CiU i PPC també pacten el nou director de l'Oficina Antifrau

Daniel de Alfonso Laso, al mig de la fotografia

El magistrat Daniel de Alfonso Laso es perfila com a futur director de l'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) que es designarà la setmana vinent, segons informa El Periódico. El president de la Generalitat, Artur Mas, es reunirà aquesta setmana amb De Alfonso i amb un altre candidat a dirigir l'organisme per decidir quin nom proposa finalment al Parlament. El primer és el que compta amb més possibilitats de ser elegit.

D'origen càntabre, De Alfonso ha estat proposat per Unió i la seva elecció ha estat consensuada amb el PPC. Ha estat afiliat a la conservadora Associació Professional de la Magistratura. Va ser aquesta última la que el va proposar, el 2001, com a aspirant a vocal del Consell General del Poder Judicial.

Especialitzat en Dret Penal, exerceix com a professor del Centre d'Estudis Jurídics. Dins del seu currículum, va presidir el tribunal del cas Maremàgnum, que va condemnar a 13 anys de presó dos porters i un vigilant de seguretat d'una discoteca per la mort del jove equatorià Wilson Pacheco, després de rebre una pallissa i caure a les aigües del port al costat del complex lúdic Maremàgnum de Barcelona el gener del 2002.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 jajajajaaa, barcelona, 01/07/2011 - 06:06

perfecte ja podem posar la ma a la caixa

#5 Fonsi, BCN, 30/06/2011 - 00:08

Au vinga!, ja està bé!, el cap de la Sindicatura de Comptes de Unió i ara el futur director de OAC també d'Unió, ara tots els marrons de Unió seran arxivats immediatament, s'hauran acabat els casos treball i altres, i Unió ja tindrà les mans lliures per a fer de les seves sense cap problema.

#4 Bonaerense, Barna, 29/06/2011 - 16:36

L'ex jutge Pascual Estevill i l'ex notari López Tena també van ser proposats per CiU i van sortir rana.
Com aquest jutge també falli nomès els queda en llibertat en Millet .
Aquest de CiU tenen molt mala vista per escollir segons quins càrrecs no?

#3 Ernest, Tarragona, 29/06/2011 - 12:55

Com deia el mestre Pla: ..." a molts catalans els interessa Catalunya, però no creuen en ella. Els hi passa exactament el contrari que amb la religió i l'altre vida: que hi creuen, però no els interessa".

#2 Kropotkin, Vic, 29/06/2011 - 10:21

Dejaos de especulaciones y tonterias. Millet es el mejor y amplio conocedor de los medios judiciales y del patriotismo catalanista. Si Millet renunciase, Prenafeta es la alternativa obvia...