Publicitat
Política · 28 de Setembre de 2012. 18:42h.

CiU, ICV i ERC s'alien contra Vidal-Quadras

Envien una carta al president del Parlament Europeu demanant que el "desautoritzi"

CiU, ICV i ERC s'alien contra Vidal-Quadras

Tremosa i Romeva, amb Junqueras, en una imatge d'arxiu

Els eurodiputats de CiU, ERC i ICV -Ramon Tremosa, Ana Miranda i Raül Romeva- han reclamat al president del Parlament Europeu, Martin Schultz, que desautoritzi Alejo Vidal-Quadras després d'haver demanat la intervenció de la Guàrdia Civil a Catalunya.
 
Tremosa, Romeva i Miranda creuen que aquestes declaracions són "impròpies" d'un vicepresident del Parlament Europeu, qui ha de "promoure els valors propis de la Unió Europea, com la pau i la democràcia". "És molt important que el debat sobre la celebració d'un referèndum a Catalunya es faci en un marc cordial, que deixi de banda aquestes amenaces infames", consideren. 

Han recordat també que l'exèrcit ha d'estar subordinat als principis democràtics i que la manifestació pels carrers de Barcelona del passat 11 de setembre de 2012, va ser multitudinària i pacífica.
 
CiU, ERC i ICV demanen a Schultz que si Vidal-Quadras "no fa públiques les seves disculpes, prengui mesures al respecte". D’altra banda, en una pregunta parlamentària a la Comissió Europea, els diputats demanen si la CE "suspendria els drets d'Espanya com a Estat Membre al Consell Europeu  en cas d'utilització de la força contra les decisions del Parlament de Catalunya". Els eurodiputats, a més, afirmen estar oberts a que altres eurodiputats de la resta de formacions polítiques donin suport a la iniciativa.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#14 Palacios, Barcelona (España), 01/10/2012 - 00:34

Me gusta leer e informarme de la actualidad a través de lo que hoy se llama "Cibernética".
Adelanto de nuestra época y que creo que sirve,
o debería servir para una mayor convivencia y conocimiento entre todos.Pero leyendo según que opiniones creo que servirá para repetir lo de
Escofet y Dencás.

#13 angel, cataluña no es españa, 29/09/2012 - 20:02

La constituculón me la suda. Sólo reconozco la CONSTRUCCIÓN.

#12 dissabte, barcelona, 29/09/2012 - 19:33

tranquil Aleix tranquil, ve la guardia civil, tu tranquil. I que no es deixin el tricorni que al you tube farà molt goig.

#11 spanish, Madrdi, 29/09/2012 - 07:27

osti vaya tres....Europa tampoco se merece a estos fkikis

#11.1 angel, cataluña no es españa, 29/09/2012 - 20:00

i ECSpaña de les fatxes tampoc es mereix estar a Europa.

#10 gerard, bcn, 29/09/2012 - 00:39

BEJOTa no t'agradaria retornar a l'Edad de Oro?
Allà es on anireu a parar....