Publicitat
Política · 19 de Maig de 2015. 09:08h.

CiU intensifica els atacs a Colau per l'ascens als sondejos

Duran vincula la líder de Barcelona en Comú amb Veneçuela, "un dels pitjors models del món"

CiU intensifica els atacs a Colau per l'ascens als sondejos

Duran, en un moment de l'acte

El líder de Unió, Josep Antoni Duran Lleida, ha vinculat la candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, amb Veneçuela, “un dels pitjors models del món”. “A Barcelona li convé un alcalde rigorós que no tingui com a referència models fracassats", ha explicat.

Duran ha recordat que “el referent de Colau és Podemos -el dirigent del qual no sap què és l'Eix Mediterrani-. Podemos, que assessora Veneçuela, un dels pitjors models del món, on hi ha més morts que a l’Iraq”. El líder de CiU a Madrid ha demanat als assisitents que ”el 24 de maig, trieu Trias, trieu bé!".

"Les enquestes diuen que Colau va frec a frec amb Trias. No m'ho crec. Però en cas que fos veritat, recordem que el referent de Colau és Podemos -el dirigent del qual no sap què és l'Eix Mediterrani-“, ha afegit. 

El dirigent de CiU, durant el míting amb Xavier Trias a les antigues Cotxeres Borbó, ha explicat que "avui tenim partits emergents als quals els tremolen les cames a l'hora de prendre decisions, com passa a Andalusia. No volem que això passi aquí. És molt important per a una ciutat que hi hagi estabilitat”.

“Convé que Trias tingui força suficient per garantir l'estabilitat i la governabilitat". "Quin és el mèrit d'aquests partits emergents? Que no els coneix ningú. És molt fàcil sortir i prometre per algú que no ha entrat mai a la cuina i no ha trencat mai cap plat, quan hi entrin trencaran moltes vaixelles", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Carlos Gomez, Bcn, 19/05/2015 - 13:28

Tirititrantrantran tirititrantrantran trirititrantantero tirititrantrantran.
Aixo s´acaba, aixo s´enfonsa.

#4 Atur Mas, hay mucho paro y el Xavier Trias, comptes a Suissa, Pillas!, 19/05/2015 - 12:04

En canvi a CIU tenim un alcaldable que sap perfectament que es el cantó Suis i els Bancs que hi resideixen així com els convenis signats per la Fundació Catdem amb el Palau de la Música. Au als de la seu embargada a retallar les vostres prestacions un 3% i a donar abrics de pells a magnats russos!

#3 pep, pep, 19/05/2015 - 10:06

bé, el PERONISME-CHAVISME pot guanyar a Barcelona, perfecte!

#2 Corruptes a Sicília!, Barcelona, 19/05/2015 - 10:02

Els catalans estem farts de tenir els polítics més corruptes de l'Europa civilitzada, alguns dels quals porten quaranta anys robant amb total impunitat i que només se'ls pot equiparar als dictadors africans en nivell de corrupció. Els catalans ja no indulten més als "seus" mafiosos. Càncer extirpat.

#1 Carlos Gomez, Bcn, 19/05/2015 - 09:21

El recurrent discurs de la por.
Vol dir que les coses els hi van molt malament.
Anem be.