Publicitat
Política · 16 de Maig de 2015. 19:03h.

CiU intensifica les crítiques a Ciutadans

Mas diu que va néixer a Catalunya “amb la missió de carregar-se el model lingüístic"

CiU intensifica les crítiques a Ciutadans

Mas, durant l'acte

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquest dissabte que Ciutadans es fa fundar a Catalunya “amb la missió de carregar-se el model lingüístic”.

Mas, durant un acte electoral a Lleida, ha alertat que alguns partits emergents proposen canvis però que “no sabem on ens portaran ni si són bons”.

En aquest sentit, ha posat com a exemple Ciutadans, que “va néixer a Catalunya amb una missió que no han aconseguit i era clarament carregar-se el model lingüístic a l’escola catalana”.

“Aquesta gent volia un canvi, però era un canvi molt dolent ja que gràcies al model d’escola catalana avui a Catalunya hem aconseguit que hi hagi convivència i una gran cohesió”, ha afegit.

A més, ha valorat les declaracions d’Albert Rivera, qui va dir que només els fills de la democràcia podien canviar les coses de veritat. “Si només els que han nascut a partir de l’any 75 poden fer alguna cosa bona només la meitat del país pot fer alguna cosa”, ha reblat.

“Els països canvien amb l’empenta de la gent jove i amb la implicació de molta gent amb experiència que saben que la transformació del país es fa a base a treballar”, ha afegit.

Per la seva banda, el líder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, també ha parlat de la formació d’Albert Rivera. “Ara hi ha la irrupció de noves forces polítiques. Hi ha C’s que té com a gran actiu que no els coneix ningú. I això és molt seriós en política”, ha comentat.

“Espero que la gent sigui conscient que si l’actiu d’un polític és que no el coneguin, que no hagi fet res, que no hagin governat cap institució, que mai no hagi trencat un plat, és obvi que no és el que convé més a una ciutat o un municipi a l’hora de pensar qui ha de gestionar els interessos des de l’ajuntament”, ha dit Duran.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#28 BEJOTA, BCN, 17/05/2015 - 19:10

CIU:CON C'S NO VALDRÁ LO DE " SR. AZNAR ,QUITA AL DR. ALEIX VIDAL QUADRAS O NO LE A"POYO" EN EL PARLAMENTO".

#28.1 BEJOTA, BCN, 17/05/2015 - 19:47

CONSULTA 9N .-TANTO POR CIENTO DE INDEPENDENTISTAS SOBRE EL TOTAL DE POSIBLES VOTANTES 9N: 28,40% (menos de uno de cada tres posibles votantes) TANTO POR CIENTO DE INDEPENDENTISTAS 9N SOBRE LA POBLACION TOTAL CATALANA: 23,85% (menos de un catalán por cada cuatro) OSEA, CONTANDO ELLOS LOS VOTOS.

#27 amadeus, Barcelona, 17/05/2015 - 15:37

Aunque solo fuera por eso, por cargarse un modelo lingüístico en el que se excluye la lengua de la mitad de los catalanes, ya es motivo suficiente para el nacimiento de Ciudadanos.

#26 Ramon, Badalona, 17/05/2015 - 12:30

Jajaja...por..molta por tenen els nacionalistes a Ciutadans i a Albert Rivera...discurs, net, jove, cosmpolita, lliure, no dogmàtic....a anys llum del que ha sigut la seva Catalunya dels darrers 30 anys amb imposicions lingüistiques, identitàries i de (no) llibertat. Tindreu la resposta a les urnes

#25 Quim, 08380-Malgrat de Mar, 17/05/2015 - 11:03

Perquè quan premo el botó per a valorar el comentari tan, si és negatiu com si és positiu, la puntuació augmenta només el comentari . si pitjo vermell, augmenta el positiu. Quan premo verd, augmenta el positiu. Vull dir que la valoració NO és fiable!

#24 Luigi, Barcino, 17/05/2015 - 10:56

Los de derechas dicen que C,s es de izquierdas y éstos que es de derechas,pues bien, con ello no hacen mas que dar argumentos, para que todo el mundo pueda votarlos.