Publicitat
Política · 28 de Juliol de 2014. 16:20h.

CiU intenta aixecar un tallafocs

Homs assegura prendran “decisions en les pròximes hores” sobre Jordi Pujol

CiU intenta aixecar un tallafocs

Homs, fent declaracions als mitjans

El conseller de Presidència, Francesc Homs, ha afirmat aquest dilluns que el seu partit, CDC, prendrà "decisions en les pròximes hores" després que divendres passat l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, reconegués que la seva família havia tingut diners a l'estranger sense regularitzar fins fa pocs dies.

En declaracions als mitjans després d'abandonar la seu de CDC a Barcelona, on s'ha reunit amb altres membres de la direcció del partit, ha indicat que entre aquest dilluns i dimarts es comunicarà aquesta decisió, que ha atribuït al fet que "les coses no poden funcionar d'aquesta manera".

Homs ha reconegut tenir sentiment de desolació i tristesa després de la confessió de Pujol, i ha coincidit amb el president de la Generalitat, Artur Mas, en declarar que "és evident que és un tema familiar" que afecta Convergència, "però no és un tema de CDC".

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#32 D. Pelayo, Barcelona, 29/07/2014 - 13:19

¿Levantar un cortafuegos?, para que si estos tíos tienen todo el monte quemado. Uno levanta un cortafuegos cuando tiene alguna parcela que salvar, pero Don "Pujolone" le ha dejado el terreno a CIU como un erial

#31 Jorge Ro, Cornellá, 28/07/2014 - 22:57

Todo lo que ha representado Espala y el autonomismo está lleno de mier-da.

Solo el independentismo está limpio.

Que asco España.

#30 Juan Merc, Banraca, 28/07/2014 - 22:55

Hay que ver. Todos los líderes españolistas a la cárcel por ladrones.

Sólo están límpios los indepes.

#29 Calimero, Barcelona, 28/07/2014 - 21:10

Lo que hay que levantar es una cárcel nueva para meter a todos estos chorizos estelados. Están todos pringados y buscan la independencia para ir a sus anchas... El independentismo nos roba!

#29.1 Gil i podies, Girona, 28/07/2014 - 22:20

I els unionistes que estan tots pringats, que Campen per Castellà, amb els seus fiscals de confiaça i que de normal triguen deu anys a jutjar, on els tancarem? Espanya ens roba i els corruptes espanyols també.

#28 Gil i Poies, Girona, 28/07/2014 - 18:55

No cola, voler confondre el que ens roben els corruptes que n'hi ha a tots els partits a Catalunya i Espanya, amb l'expoli fiscal sistemàtic que practica l'Estat Espanyol a Catalunya. Si en Pujol i mig CiU han d'anar a la presó, doncs a la presó. I que ? SI SI. Adeu Espanya.