Publicitat
Política · 23 de Juliol de 2010. 12:15h.

CiU: "Kosovo i Catalunya són completament diferents"

El responsable de l’àrea de relacions internacional de CDC considera que "parteixen de contextos diferents"

CiU: "Kosovo i Catalunya són completament diferents"

Carles Llorens, a l'esquerra, en una imatge del seu bloc

El responsable de l’àrea de relacions internacionals de CDC, Carles Llorens, en declaracions a la BBC ha concretat que “les situacions de Kosovo i Catalunya són completament diferents ja que parteixen de contextos diferents”. Llorens ha destacat la confiança que CDC diposita “en el règim i institucions democràtiques de l’Estat per poder parlar i debatre sobre aquestes qüestions amb tranquil·litat”. No obstant això, des de CDC s’insta el govern de l’Estat a “reconèixer definitivament Kosovo com un estat independent”.      
 
Finalment, des de la BBC s’ha preguntat per la influència que aquesta sentència pot tenir en la població catalana i en el camí de Catalunya cap a més autogovern. Llorens ha comprès que “molts ciutadans s’alegrin de veure la consecució d’aquesta fita” però ha recordat que “el procés que ha viscut Kosovo és diferent a la situació de Catalunya”

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 lo Sisco el Rutx, TERRASSA, 24/07/2010 - 11:22

Que mono qudaries calladet... Pobre favor fas al teu partit que ja pot anar buscan-te un recanvi depresa.

#8 contribuyente, GI, 24/07/2010 - 09:28

Yo daría la independencia a Cataluña desde luego, en función de los votos obtenidos, esa sería la parte de territorio que les concederia, el otro 84% del catalanes, tambien tenemos derecho a conservar nuestra tierra y seguir siendo de España.

#7 Jordi, Teià, 23/07/2010 - 15:33

I tant diferents: aqui tenim un parlament farcit d'inútils i covards que no ténen collons de proclamar d'una vegada l'estat català.
Adéu Espanya!

#6 Oscar, BCN, 23/07/2010 - 15:27

Dentro de poco Catalunya estará como Kosovo, llena de moros

#6.1 feha, madrid, 12/09/2012 - 13:34

asi entonces tu que eres oscar mas que un moro, cataluña es mejor que todo españa se nota dentro de poco va ser un pais muy poderoso, viva cataluña,,,,,,,,,,........... ..........

#5 ANTON, san jose, 23/07/2010 - 14:22

Toma que listo Kosovo es una cosa y Catalunya otra,Y LA SENTENCIA UNA PARA TODOS, NADIE ESTA POR ENCIMA DE LA LIBERTAD Y UN PARLAMENTO ELEJIDO DEMOCRATICAMENTE, ESO DICE LA SENTENCIA, SI LA SENTENCIA NO DIJERA ESTO ESPAÑA LA APOYARIA Y NO LO HACE, FACHAS