Publicitat
Política · 22 de Juny de 2009. 18:13h.

CiU lamenta l'absència de Carod en l'enterrament de Vicenç Ferrer

El Govern envia la viceconsellera d'Afers Exteriors

CiU lamenta l'absència de Carod en l'enterrament de Vicenç Ferrer

Roser Clavella, amb José Bono i la vídua de Vicenç Ferrer

La diputada de CiU al Parlament, Anna Figueras, creu que el vicepresident del Govern, "com a màxim responsable de la política de cooperació, hauria d’haver assistit a l’enterrament de Vicenç Ferrer i no delegar aquesta representació en Roser Clavell".
 
Figueras, ha lamentat "l’absència del vicepresident del Govern Josep Lluís Carod-Rovira a l’enterrament de Vicenç Ferrer i que la representació de la Generalitat s’hagi limitat a la viceconsellera d’Afers Estrangers, Roser Clavell".
 
Figueras considera que “avui era un dia perquè el vicepresident del Govern i màxim responsable de la política de cooperació del Tripartit estigués a l’enterrament per retre homenatge a un dels catalans més universals i a un referent del món de la cooperació”.
 
La diputada de CiU lamenta que “enlloc de fer determinats desplaçaments a l’estranger, Carod-Rovira no hagi valorat la idoneïtat d’assistir a aquest acte de comiat d’un català reconegut mundialment per la seva tasca humanitària en favor de les persones més febles i necessitades”.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Josep Pere, Granollers, 23/06/2009 - 18:06

Ens pot sortir un nou lider que engresqui al poble, un nou Macià o algú semblant (no si us plau, Carreteros no, no fotem)... Però CIU no, mai mes.

#13 Josep Pere, Granollers, 23/06/2009 - 18:00

Es que sempre es igual, aquest de CIU, criticant tan fas com si no fas... Es ven ve que CIU ha sigut la droga utilitzada per Espanya per tindre el poble català adormit, igual que feien el anglesos a la Índia... Ja estic fart del comentaris d'aquesta gent

#12 Miquel, BCN, 23/06/2009 - 09:40

Els que el coneixiem li deiem Vicenç.

#11 nabuco, india, 23/06/2009 - 09:28

ni vicenç, ni vicente, ni vicent. es deia Amapolio

#10 Fèlix A., Barcelona, 23/06/2009 - 09:02

A la tomba han posat Vicent. Per alguna cosa deu ser, no? El mateix José Bono, quan fa el seu discurs, es dirigeix a ell com a Vicent.
Per tant, ni Vicenç ni Vicente!