Publicitat
Política · 1 d'Octubre de 2010. 13:21h.

CiU: “l’últim culpable és el president Montilla”

Puig i Mas culpen Montilla dels incidents del 29-S per mantenir Saura al capdavant d'Interior

CiU: “l’últim culpable és el president Montilla”

Montilla i Saura, en una imatge d'arxiu

El secretari adjunt de Convergència, Felip Puig, ha lamentat que "amb el tripartit el que ha perdut el país és el sentit comú”, a més de considerar que "de tot això l’últim culpable és el President Montilla” per mantenir al davant del Departament d’Interior  Joan Saura.

A criteri de Puig, Saura és "una persona que ha defensat els antisistema i que ha aplicat una relaxació i relativització de la moral”. També ha estat molt crític pel fet que el número dos d’interior, Joan Boada, estigués en la manifestació de Girona “en un moment en que el Govern havia de garantir la seguretat dels ciutadans”.

“S’ha perdut l’ètica i l’estètica” ha afirmat Puig mentre sentenciava que, estant al Govern, “no es pot anar darrera de la pancarta”.

També Artur Mas ha indicat “el senyor Montilla muts i a la gàbia. No diu no piu. Li recordo que amb aquests silencis sobre coses que l’afecten directament no es va enlloc”. “El president, que fa tantes preguntes a tothom, hauria de respondre una cosa molt senzilla: pensa o no destituir el senyor Boada en aquest final de legislatura, quan el senyor Boada ha deixat de fer manifestament les funcions que havia de fer, per les quals se’l paga?”, ha plantejat.
 
“Sempre hem dit que el fet que un partit com ICV dirigís la seguretat del país era un contrasentit, perquè moltes vegades ells estan a les manifestacions contra els governs, i a favor de moltes coses que passen que requereixen la intervenció de la policia, sempre tenen un peu a cada banda”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Farta de l'Entesa, Igualada esta morta, 02/10/2010 - 20:00

La millor combinacio per fotre-ho tot a la merda es PSC i ICV es la millor manera per fotre grans desgabells i arruinar el pais.

#4 Ciudadanista, Barcelona, 02/10/2010 - 00:07

Lo mismo ha dicho CIUTADANS. Lo de Saura en Interior ha sido un disparate desde el principio. El Tripartit de incompetentes está llevando Catalunya al enfrentamiento, al desprestigio y a la decadencia. Hay que renovar todo, rectificar el rumbo y alcanzar la buena CONVIVENCIA. C

#3 joan, manresa, 01/10/2010 - 17:10

El Casal,17,h.--Estem totalment d'acord.Axís de crur i dur.Per cert,algu podría confirmar l'acudit o la noticia certa seguent.--Seu d'un partit,algu comenta amb veu alta,"Li varem dir,adelentem las eleccions,pro rés."Are el marrón sel menjarien CiU.--I axó no será l'ultima creu del PSC-PSOE.

#2 Johan, Sants, 01/10/2010 - 14:03

lúltim e el primer....el saura ha estat el pitjor conseller nomes somple les butxakes amb els nostres estalvis...bé com tot el tripartit

#1 joan, barcelona, 01/10/2010 - 14:01

aquets dos podrien fer vaga general indefinida no?