Publicitat
Política · 12 d'Agost de 2009. 15:28h.

CiU manté vigent la declaració notarial contra el PP

Felip Puig ha dit que el PP "està en les antípodas del que representa el projecte polític de CiU"

CiU manté vigent la declaració notarial contra el PP

Felip Puig, amb Artur Mas

El secretari general d'adjunt de CDC, Felip Puig, ha afirmat que el PP segueix estant "a les antípodes" del projecte polític de CiU, i que llevat que faci un gir radical de 180 graus, la declaració notarial que va fer la seva formació per a garantir que no pactarà amb el PP "segueix vigent".

Segons ha indicat Felip Puig en declaracions a Ràdio 4, el PP "amb el seu recurs contra l'Estatut, el foment de la catalanofòbia i l'intent permanent d'acabar amb la personalitat col·lectiva de Catalunya s'allunya de la possibilitat d'un futur acord".

Puig ha assegurat, en aquest sentit, que el PP "no és que estigui molt lluny, sinó que està en les antípodes del que representa el projecte polític de CiU. Per tant, sense haver d'anar al notari de nou, potser hauríem de recordar que la declaració notarial segueix vigent".

Aquesta declaració notarial per la qual CiU no faria pactes de govern amb el PP va ser subscrita pel líder de CiU, Artur Mas, com compromís davant els seus electors poc abans de les eleccions catalanes, en concret al mes de setembre del 2006.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 maria, Barcelona, 15/08/2009 - 15:11

Manel, de quina Catalunya, de la seva, oi?, la que ells imaginen i no pas els interessos de la població de la Catalunya actual. La Catalunya mítica de la Renaixença, s. XIX (enrera) i no pas la del s. XXI i endavant. Ja, aquí està la trampa.

#9 josep portero, Terrassa, 13/08/2009 - 16:18

aquest Felip, sempre amb el pas cambiat

#8 Manel, Lleida, 13/08/2009 - 12:39

CIU és un partit que pacti amb qui pacti, ho farà anteposant els interessos de Catalunya abans que els interessos de partit. Amb els anys ho ha demostrat, pactant amb el PP i amb el PSOE. Algú recorda el que es va aconseguir amb uns i altres?

#7 Ramon, Sants-Barcelona, 13/08/2009 - 10:41

Guanyarà una pasta, ara que pobre notari, quin mareig.

#6 joan, barcelona, 13/08/2009 - 10:04

puig deixa el pp i els demagogs baixllobregatins(zaragaza, iceta...)tranquils ,que son ells els que tenen que justifica les seves converses amb el pp,i a mes amb l´objectiu de espanyolitzar catalunya.