Publicitat
Política · 16 de Febrer de 2012. 15:33h.

CiU mobilitza la societat civil

Foment del Treball, Pimec, la Cambra de Comerç i el periodista Vador Lladó fan campanya per les lleis òmnibus

CiU mobilitza la societat civil

Acte en suport del Govern

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà demà, divendres, 17 de febrer, l’acte de presentació de la campanya explicativa de les Lleis d’Agilització Administrativa, de Simplificació Normativa i de Promoció de l’Activitat Econòmica, anomenades popularment lleis òmnibus. Aquest acte tindrà lloc a les 13.00 hores, al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat.
 
En el decurs de la presentació, es farà públic el web que el Govern posarà a disposició de l’usuari "per tal que tingui coneixement dels beneficis concrets que li aportaran les tres lleis, tant des del punt de vista d’estalvi en temps o en la simplificació i millora de la normativa a què està subjecte".
 
El president Mas pronunciarà el parlament de cloenda de la presentació. Prèviament, però, hi prendran part els representants de les principals entitats empresarials. Així, hi intervindran el president de Foment del Treball, Gay de Montellà; el president de PIMEC, Josep Gonzàlez, i el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls. El periodista Vador Lladó serà el conductor de l’acte i hi haurà també la participació de la directora del Gabinet Jurídic de la Generalitat, Margarida Gil, que donarà detalls de les lleis.
 
A més de les autoritats abans esmentades, seran presents a l'acte de presentació diversos membres del Consell Executiu, entre ells, la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega; el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell; el d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena; el de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder; el de Cultura, Ferran Mascarell; el d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, i el secretari de Govern, Germà Gordó.
 
Les popularment denominades lleis òmnibus "són un conjunt de tres lleis que modifiquen un total de 79 normes amb rang de llei i en deroguen nou, abastant així la major part d’àmbits d’activitat, des de l’agroambiental, l’econòmic i el sanitari fins al cultural o el de la seguretat". L’entrada en vigor d’aquest paquet normatiu "estalviarà costos en temps i diners per a les empreses, els ciutadans i l’Administració i facilitarà la iniciativa empresarial. I, essencialment, el que estableix és una nova filosofia de treball en l’Administració".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 joan, Barcelona, 17/02/2012 - 13:28

Curiós que triïn un locutor del grup Godó per presentar aquest acte tenin centenars de professionals treballant a la CCMA. Curiós i simptomàtic, no...?

#7 Manolo, Barcelona, 16/02/2012 - 19:35


Ja Societat Civil

Lógico que hable el presidente de las Cámaras de Comercio Los socialistas libraron a los empresarios la obligación de tenerles que pagar "derecho de pernada", y CIU la subvenciona con el dinero de todos los catalanes
Así yo también hablaría muy agradecido

De nada sr Gran Timonel

#5 Ernest, Barcelona, 16/02/2012 - 19:22

Vador Lladó? Si aquest paio no té cap gràcia i només el coneixen quatre adolescents i jo (per casualitat). I per què no el Joel Joan? O, ja posats, el Tortell Poltrona o el mateix Josmar segur que estarien a l'alçada de les circumstàncies.

#4 ccc, bcn, 16/02/2012 - 18:27

si la 'societat civil' és moviltzada per un partit polític deixa de ser 'societat civil.

#3 -emilio, a, 16/02/2012 - 17:49

ya veo que la economia de los patriotas va viento en popa.