Publicitat
Política · 11 de Gener de 2010. 14:12h.

CiU "no renuncia" a demanar dimissions

"Cap país mereix un governant que digui mentides"

El secretari adjunt de CDC, Felip Puig, ha considerat, sobre l'incendi d'Horta de Sant Joan, que els fets "posen en evidència el Govern". "Montilla haurà de donar respostes i assumir responsabilitats, ja no és un tema d'un departament", ha afegit, a més de lloar "l'actuació excel·lent dels Mossos". Puig s'ha preguntat "com és possible que un Govern hagi enganyat als ciutadans".

"No és la primera vegada que ens enganyen", ha afegit Oriol Pujol, que ha recordat el "rotundament" de Francesc Baltasar i ha demanat "responsabilitats". "Ens van negar una comissió d'investigació", ha recordat, a més d'indicar que aquesta "no ha estat descartada". "No renunciem a res", ha advertit, a més de criticar que "cap país mereix un governant que digui mentides". Pujol ha dit que esperaran a les explicacions per decidir si demanaran dimissions.

Sobre les vegueries, Puig ha manifestat que "ens agradaria que hi hagués una posició conjunta, en la darrera reunió del Govern Ausàs no va defendre el seu projecte. Montilla no ha escoltat els càrrecs locals, molts alcaldes del PSC que s'hi oposen". En aquest sentit ha denunciat els "interessos partidistes" i ha lamentat "l'espectacle poc edificant que fa que tot allò que toquen perdi trascendència per la manera barroera com ho tracten".

D'altra banda, l'Executiva ha aprovat per unanimitat presentar Artur Mas com a candidat a president de la Generalitat, que es ratificarà el 17 de gener.

Saura i Baltasar, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 luis, barcelona, 11/01/2010 - 23:20

al que diu:
com és possible que un Govern hagi enganyat als ciutadans
Porque este no es un PAIS cualquiera
Es el PAIS DE LAS MARAVILLAS
UNA:
PAGAN INFORMES FALSOS
¿Otra MARAVILLA? Porque hay bastantes MAS

#2 joan, manresa, 11/01/2010 - 17:13

Clar que no a de renunciar,u a de fer.Es la seba obligació.Demanar responsabilitats al govern de lo que fa malament.Faltaría més.Un per el tema de l'aigua,les estaques del Segre i la Moreneta ya hauría de haber plegat.El altre per temas de Mossos tamb

#1 Johan, Sants, 11/01/2010 - 15:18

gran veritat.