Publicitat
Política · 29 de Setembre de 2014. 14:07h.

CiU no troba “versemblant” la informació d’El Mundo

Espadaler diu que “no tenim res més a opinar” perquè “no és veritat”

CiU no troba “versemblant” la informació d’El Mundo

Mas, sortint de reunió

El secretari general de CiU, Ramon Espadaler, ha assegurat aquest dilluns que la informació publicada avui pel diari El Mundo, el qual vincula Artur Mas amb negocis de Jordi Pujol Ferrusola, “no és versemblant”.

Espadaler, en la roda de premsa posterior a la reunió de la cúpula del partit, ha dit en resposta a e-notícies que “és una informació que no és en absolut versemblant, per tant no tenim res més a opinar”.

En aquest sentit ha reiterat que el que publica el diari “no és veritat” i ha reiterat que durant la reunió “no hem perdut ni dos minuts perquè no els hi hem de perdre”.

D’altra banda, ha lamentat el recurs presentat pel Govern espanyol davant el Tribunal Constitucional per la llei de consultes. "Si es procedeix a la suspensió del decret i de la llei, serà una decisió política més que jurídica”, ha explicat.

"El responsable que es faci aquesta suspensió de la llei de consultes no és el TC, sinó el govern central. Es podria haver fet una altra opció: portar aquest contenciós al Constitucional sense demanar-ne la suspensió”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#21 pep (manresa), independència i independènCIU, 30/09/2014 - 11:23

estan tan acostumats a robar que negar-ho és perdre bitllets.

#20 Papaluna, Barcelona, 30/09/2014 - 10:03

En Mas tiba tan la corda perquè així s'aixoplugarà en la senyera quan li caiguin bufetades per totes bandes: per abús de poder, prevaricació, obtenció il·lícita de diners, ocultació al fisc, evasió de divises i... fer de testaferro dels Pujol; més de desobeïr la Llei i de enfrontar els catalans!

#19 enric, barcelona, 29/09/2014 - 18:44

I quan demà publiqui "El Mundo" el document en que es basa la informació d´avui, què diureu? Es parla de que a les farmàcies catalanes s´han acabat els "dodotis"... sembla que el "cagòmetre" s´ha disparat....

#19.1 Xipolleig, barcelona, 29/09/2014 - 20:58

I si no surt ?
I si és falsificat, com ja han fet en d'altres casos ?.
Tu podràs sortir al carrer sense posar-te vermell ?

#18 Laughter, L'H - España, 29/09/2014 - 18:22

Me da la impresión de que en CIU están repartiendo tapones para evitar la cagalitis que está empezando a cundir entre sus huestes. Cada mañana corren a comprar "El Mundo" y se leen hasta el copyright para ver si los han descubierto ya.

#17 Juan, BCN, 29/09/2014 - 18:02

Ahora dicen que no lo ven "verosímil", dentro de unos días dirán que es un tema personal.