Publicitat
Política · 9 de Gener de 2009. 19:34h.

CiU no vol negociar sobre la proposta de Solbes

Proposa que el finançament es negociï sobre l’Estatut

CiU no vol negociar sobre la proposta de Solbes

Francesc Homs, amb Artur Mas

Convergència i Unió ha demanat formalment al tripartit que “no esmeni la proposta de finançament presentada per Solbes i que negociï sobre l’Estatut”. Així ho ha manifestat el diputat de CiU al Parlament de Catalunya, Francesc Homs, acompanyat del també diputat de CiU Antoni Castellà, en roda de premsa per explicar la reunió que va mantenir  amb el conseller Castells. “L’eina que tenim és l’Estatut, i negociar en base al document de Solbes és renunciar a l’Estatut”, ha exposat Homs, que ha afegit que “el tripartit ha d’actuar en coherència i en conseqüència amb els plantejaments que tant Castells com Puigcercós han plantejat aquests dies fent una crítica tan severa a la proposta de Solbes”.
 
El diputat nacionalista ha afirmat que des de CiU “tenim la percepció que estem de rebaixes, unes rebaixes monumentals i que ara el tripartit s’apunta a les rebaixes del 2009 i ho fa a cavall de l’estratègia de la resignació, que passa per acceptar negociar en base al document de Solbes, i carregar contra l’oposició”. En aquest sentit, ha assegurat que “CiU no caurà en la provocació del tripartit”, ha advertit que “prou feina tenen com per dedicar esforços a CiU” i ha recordat que la federació nacionalista “es limita a fer el que ha de fer, que és demanar que es compleixi l’Estatut i no a anar de rebaixes”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Raül, Sabadell, 10/01/2009 - 14:11

Pep, que al capítol del finançament, l'estatut Mas-Zapatero, està ple de forats, no és que ho digui Clara, és una obvietat i una eina poderosíssima en mans del PP-PSOE.

#5 Jordi, Calella, 10/01/2009 - 12:16

Pep (Manresa), et recordo que Esquerra va votar en contra de l'Estatut i és el primer en defensar-lo.

#4 pep, manresa, 10/01/2009 - 11:30

Clara, no crec en estatuts perquè només crec en la independència, però ja m'agradaria que es complís l'estatut que segons tú el Mas va deixar ple de forats, pensa que si el Tripartit estigués a la oposició hi estaria en contra, cosa que CiU no fa

#3 joan, manresa, 10/01/2009 - 11:23

Sra.Clara,a Vosté li extranya L'Estatut ple de forats.?Primer ribot,esporgade a las presentacions del tripartit sobre la plataforma,sobre tot de ERC,segon ribot al Congrés,tercer ribot pendent del Constitu, i cuart,com ningú volia mullarse,Mas a fer e

#2 Clara, Tarragona, 09/01/2009 - 22:12

Però Mas, com van a negociar amb un estatut que vas deixar ple de forats?. Ves tu que hi vas consentir, i ja saps el camí, i si pots exigeixes, i veuràs que et diuen.