Publicitat
Política · 9 de Juny de 2015. 14:29h.

CiU no vol saber res del jutge Vidal

El Govern descarta nomenar el candidat d’ERC com a director del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada

CiU no vol saber res del jutge Vidal

Vidal, en una imatge d'arxiu

El Govern ha desestimat finalment el nomenament del jutge Santiago Vidal -que va tancar la llista d’ERC per Barcelona a les municipals- com a director del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, un organisme que depèn de la Generalitat.

El possible nomenament havia circulat després de l’expulsió del jutge de la carrera judicial per les seves posicions sobiranistes. Fins i tot el portaveu del Govern, Francesc Homs, preguntat per la premsa, va afirmar que “ja es veuria”.

Homs, en la compareixença posterior a la reunió de l’Executiu, ha assegurat aquest dimarts que Vidal “no havia estat en cap plantejament” per ocupar el càrrec. “Això no vol dir que no es pugui donar una col·laboració del senyor Vidal amb la Generalitat, que és compatible una cosa amb l’altra”.

L’Executiu ha optat ara, tanmateix, per un perfil més discret i ha nomenat Bibiana Segura Cors directora de l’esmentat centre. Nascuda a Barcelona el 1959, llicenciada en Dret per la UB el 1981, ha exercit com a advocada, jutgessa i fiscal substituta en diversos òrgans judicials.

També ha estat magistrada suplent a l’Audiència Provincial de Barcelona entre el 2004 i el 2013 alhora que ha exercit la docència a l’Abat Oliba, la Pompeu Fabra i la UOC.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#16 comencat, barcelona, 22/06/2015 - 14:05

aquest es com la montserrat nebreda.
son gent molt incomoda perque tenen molt d'ego

#15 Jordi Romaguera, L´Hospiotalet de Llobregat, 11/06/2015 - 13:39

Jo tampoc. Vaig tenir un tema per comentar-li i li vaig escriure. No contestà mai. Una amiga meva també li va escriure sobre Catalunya i tampoc no li contestà mai. Ja s´ho farà. No m´interessa. Que vagi al foc que més escalfa.

#14 Sisco, bcn, 10/06/2015 - 13:39

El jutge Vidal no s'ha assabentat que la societat civil indepe i transversal i bla bla bla només és tot això SI ÉS DE CIU o Masista radical com la Rahola. A veure si es pensen els simpatitzants d'ERC i CUP que han de remenar les cireres...

#13 Manolo, Barcelona, 10/06/2015 - 13:18

Muchos en su día, ya vimos que no era un lumbrera

Estas cosas pasan

#11 Marco Ulpio Trajano, Barcino, Hispania, 10/06/2015 - 10:54

Roma traditoribus non praemiat