Publicitat
Política · 16 de Desembre de 2010. 10:29h.

CiU ovaciona Núria de Gispert

Artur Mas ha donat la benvinguda a la nova presidenta del Parlament

Tots els diputats del grup de Convergència i Unió al Parlament han rebut amb aplaudiments a Núria de Gispert, que avui serà escollida com a nova presidenta de la cambra.

Durant la reunió del grup parlamentari de la federació nacionalista, el mateix president de CiU i futur president de la Generalitat, Artur Mas, ha donat la benvinguda a la que serà la primera dona que presideixi el Parlament.

A més, De Gispert ha rebut la felicitació personal d'Oriol Pujol, que serà el president del grup parlamentari de CiU, de Josep Maria Pelegrí, que serà un dels portaveus i de Felip Puig.

Oriol Pujol felicita Núria de Gispert
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Gerard, Barna, 17/12/2010 - 05:10

Josep (St. Gervasi): Queda clar q ara per ara CIU s'apropa al PP. S'ha oblidat de la superació del pujolisme i de tot el q havien dit fins ara. Per ex, aquesta dona té més formació que en Benach pero la capacitat oratòria d'un Montilla. A ells si que se'ls hi permet? En fi, estarem atents.

#8 Josefina Montull, Barcelona, 16/12/2010 - 19:27

Espero que faci tan bona feina com el Sr. Benach, i sigui tan transparent com ell. Ens hem pogut informar del que passava al Parlament per internet i per la informació que donava, era molt asequible i sincer. Veurem si ara la passa el mateix, fer la feina ben feta com l'anterior President.

#7 LLUC, ELS HEM "BOTAT" FORA DEL GOVERN, 16/12/2010 - 18:59

Josep, dins la teva "curtesa" pots entendre que Mas vol sortir President ? Si tothom vota en contra les dues voltes tal com han declarat PSC-PSOE, E, SI, ICV i Ciutadans, s´ahurà de buscar la vida no ? O es que prefereixes unes altres eleccions ?

#6 josep, Barcelona, 16/12/2010 - 13:08

31 vots pel candidat a la mesa del PP quan només té 18 escons !!!?!?!' ha,ha,ha!!!! JA COMENCEM A DETECTAR EL NOU PACTE!!! Sr.Mas ON ÉS ARA EL SOBIRANISME? El primer dia i ja pactant amb el PP?

#5 Indigeta, Cipsel.la, 16/12/2010 - 12:12

Moltes felicitats a la M.H. Núria de Gispert, i aclarir que no ha estat ovacionada només per CioU sino per tota la Cambra.