Publicitat
Política · 23 de Maig de 2014. 20:54h.

CiU pateix per omplir el pavelló de la Vall d'Hebron

Tremosa acaba la seva intervenció amb un "visca Catalunya lliure!"

El president de CiU, Artur Mas, i el cap de llista a les eleccions europees, Ramon Tremosa, han estat rebuts al Pavelló de la Vall d'Hebron de Barcelona -on se celebra el míting final de la federació nacionalista- amb crits d’"independència".

El crit també ha estat corejat quan parlava el candidat d'Unió, Francesc Gambús, que ha demanat interrompre els crits perquè "això és com el bàsquet". Des d'una de les grades ha sonat aleshores un xiulet de protesta.

CiU ha triat per al míting final el mateix lloc -hi caben al voltant de 2.000 persones- que van elegir els socialistes o els republicans per al seu míting central. El PSC va omplir dijous el recinte amb la presència de -a més d'Elena Valenciano- el primer ministre francès, Manuel Valls, o l'alemany Martin Shultz.

Els convergents han patit per acabar d'omplir-lo -hi havia cadires buides a les cantonades- però Esquerra va recórrer al truc d'instal·lar una gran cortina en un dels extrems la qual cosa donava sensació que estava ple.

El líder de CiU, Artur Mas, ha fet una crida al vot útil sobiranista a les eleccions de diumenge per evitar un eventual sorpasso d'Esquerra. Mas, com ha fet en altres ocasions, ha anunciat que "ni ens arronsarem, ni tirarem enrere ni ens mancarà el coratge, però necessito al costat la gent del poble català".

Mas ha defensat també que "és el moment de reforçar les institucions catalanes" i ha defensat que el procés sobiranista es basa en "el consens política, la majoria social i el lideratge". "Molta gent hi posa la cara, però nosaltres vam posar el sentit de deure", ha afegit. Per això ha reclamat a l'electorat que "en el moment de la veritat, sàpiga valorar el sentit de la resposta".

En l'acte han intervingut l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el número 2 de la candidatura, l'esmentat Francesc Gambús; el president de CiU i de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas; i el cap de llista de la federació nacionalista, Ramon Tremosa, que ha acabat la seva intervenció amb un "visca Catalunya lliure!".

Duran no ha pogut assistir-hi perquè encara està afectat d'un pinçament a l'esquena contret durant una visita electoral a Olot (Garrotxa) i ha estat substituït per Ramon Espadaler.

Una imatge del míting de CiU al pavelló de la Vall d'Hebrón de Barcelona
Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#28 Calimero, Barcelona, 25/05/2014 - 09:21

El partido del garan timonel Atur Más No puede llenar? Eso os pasa por hace actos en recintos cerrados... la proxima vez lo hacéis en la calle, multiplicacias por 6 o por 10 como hacéis siempre y listo el titutal: 12 MILLONES DE PERSONAS CLAMAN INDEPENDENCIA Y EL FIN DE LA OPRESION! juas juas juas,,

#27 ramon, barcelona-c, 24/05/2014 - 19:40

Ah !! però hi havia un acte de cloenda ??? debía ser secret . Quanta gent sense cap vàlua tenim a tot arreu en totes direccions i nivells del país .No se que faríam si desaparaguessin 20 o30 de la cúpula. !!

#26 AnaPerez, barcelona, 24/05/2014 - 19:28

Envavant Ciu i ERC us donem tot el suport. Serem lliures al final d'aquesta cort obsoleta i derrochona de Madrid

#26.1 jordi, bcn, 24/05/2014 - 19:31

Els hi donareu suport4 i tu.
X k la resta la veritat es k passem...

#26.2 ramon, barcelona-c, 25/05/2014 - 00:15

Jordi , estem contents de tenir una nova generació tan abocada a la reflexió i a la decisió presa de forma oposada al sentiment ,la vehemencia etc . Amb gent com vosaltres construirem un gran pais .......................de merda.

#26.3 Ernesto, Vilassar, 25/05/2014 - 02:14

Sí, sí, pero de lista conjunta CIU-ERC nada de nada.

Osea que Ana, o votas a unos o a los otros, derecha o izquierda, tu derecho a decidir.

#25 SantJordiet, Girona, 24/05/2014 - 15:28

és veritat que CiU i ERC punxen en els mítings de campanya, el procés perilla: http://www.elplural.com/2014/05/20/rajoy-pincha-sevilla-tuvieron-que-retirar-sillas-para-tapar-el-vacio/
http://www.elplural.com/2014/05/10/canete-pincha-en-su-primer-mitin-de-campana-en-murcia/

#24 Ramon Tremosa, és el millor candidat, 24/05/2014 - 14:43

Ramon Tremosa lidera els diversos rànquings d'Euerodiputats més treballadors.

A més si dos partits favorables a la independència queden primers a Catalunya serà una notícia històrica en unes europees i enviarem un missatge clar a Europa i a tot el món!