Publicitat
Política · 3 de Desembre de 2014. 16:42h.

CiU posa la Corpo al servei d'ERC

L'entrevista de Mònica Terribas a Junqueras serà emesa simultàniament per TV3, el 3/24, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació

CiU posa la Corpo al servei d'ERC

Una imatge de Junqueras durant la conferència

El president d’ERC, Oriol Junqueras, serà entrevistat aquest dijous a TV3 per la directora del programa ‘El Matí de Catalunya Ràdio’, Mònica Terribas.

L’entrevista es produirà dos dies després de la conferència del líder d’Esquerra “Crida a un nou país: la república catalana” i una vegada conegudes les reaccions de la societat i dels diferents grups polítics.

Junqueras podrà fer les valoracions corresponents i també aclarir i ampliar el que va exposar en la conferència on va explicar la seva proposta de full de ruta post 9-N.
 
L’entrevista s’emetrà, simultàniament, per TV3, el canal 3/24, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació. La durada prevista és d’una hora.

Un cop finalitzi l’entrevista, el programa “2324” del canal 3/24, presentat per Agustí Esteve, en farà una anàlisi completa amb la col·laboració dels periodistes Xevi Xirgu, d’El Punt-Avui; Isabel García, de La Vanguardia i Antoni Bassas, de l’Ara, entre d’altres representants dels diaris catalans.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#26 s, Barcelona, 05/12/2014 - 19:16

La Corporacio esta al servicio de ERC desde hace años, en concreto desde que paso a dirigirla Monica Terribas archiconocida su tendencia politica.
Solo hay que ver sus entrevistas a miembros de ERC un autentico masaje con final feliz y las que hace a alguien del PP interrogatorios de tercer grado.

#25 nadia, barcelona, 04/12/2014 - 12:34

Els mitjans públics al servei de determinades causes. L'altre dia li van demanar a la presentadora d'Els Matins, en directe, que TV3 ajudés la causa. No recordo si va ser L'ANC Òmnium.

#24 Ciudadano X, Barçalona Qatar Foundation, 04/12/2014 - 11:39

Junqueras haciendo de Padre Loring

#23 Pere Prats, Sants, 04/12/2014 - 10:20

Un servei públic hauria de poder entrevistar el cap de la oposició amb total normalitat, si que es veritat que genera suspicàcies amb el que potser la solució seria regular-ho, estil dues entrevistes al president i al cap de la oposició al llarg de la legislatura.

#22 Joan, Lleida, 04/12/2014 - 05:47

Efectivamente..ya no se esconden. Les da igual que les digan que no hay pluralidad informativa en TV3, Y tambien la bajada de audiencia (que seguirá) les da igual..puesto que el Gene les seguirá subvencionando a manos llenas...pagándo, eso si de nuestro bolsillo.
En resumen TV3= NODO casposo

#22.1 Castizo, Ejpaña, 04/12/2014 - 10:55

NODO casposo, señor Joan, es una redundancia. El NODO era casposo por definición. Y la comparación que usted hace demuestra que no vivió aquellas épocas. Aunque quizás las añora. Yo pago Televisión Española de mi bolsillo, y no ha hecho más que ningunear todo lo que está ocurriendo en Cataluña.