Publicitat
Política · 29 de Març de 2010. 16:58h.

CiU posarà a prova ERC amb Saura

La federació presentarà una moció per reprovar el conseller i Joan Boada

CiU posarà a prova ERC amb Saura

Saura, davant la comissió de Justícia

CiU i el PPC han presentat quatre mocions, subsegüents a les interpel·lacions que van fer a la darrera sessió plenària, perquè la cambra les voti i debati durant el ple que comença el 14 d’abril.

En la moció sobre les nevades CiU demana la reprovació del conseller d’interior, relacions institucionals i participació, Joan Saura, i del secretari general del departament, Joan Boada, “per la manca d’eficiència en la prevenció i alerta de l’emergència a la ciutadania i els municipis, en l’atenció i gestió de les demandes d’ajut i per la manca d’assumpció de les consegüents responsabilitats polítiques davant l’opinió pública”.

La moció de CiU no prosperarà pels vots en contra del tripartit, però això obligarà tant a PSC com Esquerra a votar a favor del dirigent d'Iniciativa a pocs mesos de les eleccions.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 El Fumat, Gracia (BCN), 31/03/2010 - 07:52

Pobrets els de ICV ja es veuen sense cobrar de la poltrona. I es que uns perdedors no tenien que haver estat mai al govern. INUTILS

#2 joan, manresa, 29/03/2010 - 20:00

I farán be,es lo que hagueren fet altre vegada si els fets li pasen a CiU...Els Srs Saura i Boada tenen poca memoria quant els convé...,i molta barra quant volen..Cada día un o altre d'Iniciativa carrega contra CiU.Una de las ultimas el Sr.Miralles..

#1 kinm, Lleida, 29/03/2010 - 19:46

una cosa no entenc dels lladres i mentiders de polítics. Sent que tenen tots uns sous astronòmics per no fotr ni brot com és que tots porten ulleres i no s'operen la miopia ? No us heu fixat que la majoria de peixos grossos porten ulleres ?