Publicitat
Política · 10 d'Agost de 2011. 15:45h.

CiU pronostica la majoria absoluta del PP

Duran i Lleida considera que "els socialistes han arruinat aquest país"

CiU pronostica la majoria absoluta del PP

El líder del PP, Mariano Rajoy, en una foto d'arxiu

El candidat de CiU a les eleccions al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, creu que el PP tindrà majoria absoluta a les eleccions del 20-N i ha acusat als socialistes d'arruinar el país.

El dirigent d'Unió ha indicat que, al seu parer, "el Partit Popular tindrà majoria absoluta", la qual cosa faria més complicada l'entrada d'algun polític de la federació nacionalista al proper govern espanyol.

"No ens veiem al Govern (estatal), aquesta no és la nostra preocupació", ha indicat Duran a la primera jornada de preparació del programa electoral de CiU a Begur. "El que ens interessa en aquests moments és el pacte fiscal" i ha afegit que "entrar en el Govern o no, vindrà després".

Segons el democristià, "els socialistes han arruinat aquest país i des de Catalunya es veu clarament". Duran ha sol·licitat unitat per sortir de la crisi i ha demanat la supresió del ministeri de Cultura.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Marcel, Begur, 10/08/2011 - 22:54

Efectivament, senyor Duran, els socialistes han arruïnat el país i, com que no tenen prou majoria, vostè els ha ajudat tantes vegades com ha calgut, invocant la seva suposada i mai gratuïta responsabilitat. No esperi, Duran, que els catalans el tornem a votar.

#5 Jordi Tallaferro, Barcelona, 10/08/2011 - 21:39

Això ja ho sabem. Ara pujaràn el preu de les arangades i la tonyina, el pà i l'oli, ens escanyaran més als que vivim d'una petita renta i una pensió, no som funcionaris , ni capellans ni artistes de la tele. Només cal veure com pujan lo metro a Madrid. i a Catalunya la llum, l'aigua i ...

#4 MARIANO, barcelona, 10/08/2011 - 19:33

Sr, Durán..no solo han arruinado España sino Catalunya, han provocado la crisis violentas en Londres, Las caidas de las bolsas Europeas, la intervencion de Grecia, Irlanda y Portugal, la crisis de EEUU y el Tea Party, las revueltas africanas, y lo peor de todo...que Ud no será ministro.

#3 Josep Portero, Terrassa, 10/08/2011 - 17:34

Es un pronostic o un desig?

#2 joan, manresa, 10/08/2011 - 17:27

El Casal,17,15h.--Te una miqueta de raó..,Sr.Jajajjaa,pro li falta dir amb la complicitat de Governs inutils i curtetes de gambals....---Sr.Duran,ojalá la tregui,i sobre tot com es dir estar al loro..,en podríem treure amb imaginació e inteligencia quelcom de profit.Potser ens arribi el MOMENT