Publicitat
Política · 13 de Març de 2014. 18:55h.

CiU, PSC i PPC voten a favor de Godó

Cinc diputats de Ciutadans s’equivoquen i donen suport a l'externalització del departament comercial de TV3

CiU, PSC i PPC voten a favor de Godó

Una imatge de Fèlix Riera, Brauli Duart i Eugeni Sallent

CiU, PSC i el PP de Catalunya (PPC) han votat a favor d’una moció presentada pels socialistes al Parlament a favor de l’externalització del departament comercial de TV3. Cinc diputats de Ciutadans (C’s) s’han equivocat i han donat suport a la moció.

Concretament, la moció s’ha aprovat per 92 vots a favor (CiU, PSC, PPC i 5 diputats de C’s) i 39 en contra (ERC, ICV-EUiA, CUP i 4 diputats de C’s). El text instava que l’externalització de la publicitat de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) "garanteixi els llocs de treball i l’increment de recursos".

La decisió d’externalitzar el departament comercial de TV3, un cop es faci efectiva, tindria com a grans beneficiàries, sobretot, a l’empresa de vendes publicitàries Publipress Media –del Grup Godó- i en menor mesura Ediciones Primera Plana, que és la societat editora d’El Periódico de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Bernat, BCN, 14/03/2014 - 09:39

TV3 és insostenible. Amb 800 treballadors Antena 3 i Tele5 funcionen perfectament. TV3 encara en te 1.700. En una empresa privada els xollos i els "enchufes" s'haurien acabat fa temps. TV3 no ens pot costar més de 250 milions/any. Cal alleugerir-la. Endavant, Brauli Duart.

#2 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 14/03/2014 - 03:09

Balla tan criticar AL TRIPARTIT i ara resulta que en fam unaltra contra TV-3 Per perjudicar la televicio publica ianar a favor de la privada C.I.U. -P.P. Y P.S.O.E. = P.S.C. Tres partits del nacionalisme Espanyol Tot aquel que perjudica TV-3 es Espanyol i es un catalán renegado i traidor

#1 Pablito, Barcelona, 13/03/2014 - 22:18

Es significativo que cada día el pueblo esté más alejado de diputados y organismos oficiales. No importa que color, ya que cuanto hacen despierta tal tufillo a corrupto que aunque no lo sea, tú piensas que si lo es.
Y terminas por saber que si lo es.