Publicitat
Política · 11 de Novembre de 2008. 20:01h.

CiU qüestiona Montilla per Nissan

"Això pot significar el principi de fi de Nissan a Catalunya"

El portaveu de CiU al Parlament, Oriol Pujol, ha assegurat que “Nissan és l’exemple i l’estendard de a nul·la política industrial del Govern Montilla i de la nul·la capacitat d’anticipar-se”, que “es manifesta amb la presentació d’aquest ERO”. Per al diputat de CiU, Montilla i el tripartit arriben tard i “és trist que el president de la Generalitat viatgi a París per parlar amb la cúpula de Nissan” i que “la resposta sigui la presentació de l’ERO”. Ha afegit que “això pot suposar el principi de la fi de Nissan a Catalunya”, i que “podem ser titllats de tremendistes, però res ens fa pensar el contrari”.
 
Pujol ha lamentat també que “ara tot el debat és si el Govern accepta l’ERO o no l’accepta. On és la capacitat política del Govern d’incidir sobre els centres de decisió de Nissan per exigir un canvi d’estratègia de Nissan ala Zona Franca de Barcelona?”.

Per la seva part, el diputat del PSC Joan Ferran ha manifestat que "el president Montilla està donant el perfil del que ha de ser el lideratge en una situació política com l'actual. Ens diu que no és un moment de pessimisme, sinó de prendre decisions, i que Catalunya és un lloc on val la pena invertir, on val la pena treballar i on val la pena viure".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Pep, Manresa, 12/11/2008 - 18:01

Què pot fer un president que encara no ha ni estudiat ni treballat mai. (Seriosament i de veritat) Els catalans no estem perplexes, estem anestesiats amb un president que fa pena. Quanta misèria!!!!

#7 lidia obiols serra, martorell, 12/11/2008 - 17:21

Joan,ni li donaran i la feina serà de tots per sortir d' aquest clot en el que ens han col·locat, només em faltava llegir que en Saura a desplegat els antiavalots per fer fronts als possibles disturbis dels ex-treballadors de la Nissan,aquesta tarda.

#6 Joan T., Barcelona, 12/11/2008 - 17:08

Lidia: El problema és que ara no li poden donar la culpa del tancament d'empreses a en Pujol com feia aquella foca sindicalista de la Lear de Cervera, recordes? Ara col.locada a UGT lleida pels "servicios prestados" i els companys a pendre p.c..

#5 Pako, Santako, 12/11/2008 - 15:46

Huguet on ets? ERC on sou? es demostra que ERC només sap portar pancartes, pero gestionar un pais ni pajolera idea...QUE LI TREGUIN LA CONSELLERIA D'INDUSTRIA A ERC JA O AQUI NO QUEDARÁ TREBALLANT NI EL TATO!!!!

#4 lidia obiols serra, martorell, 12/11/2008 - 10:53

els bons fruits que hauria d'estar donant la gestió d' un govern en temes com i sempre anem al mateix però fa 5 anys que ho arrosseguem i encara no em arribat al cap:Estatut,finançament,deslocalitzacions,crisi,atur, pobresa...temes bàsics d' un país.