Publicitat
Política · 16 de Juny de 2009. 19:56h.

CiU recorda que han passat cinc alts càrrecs "en sis anys"

"La desorientació del tripartit en matèria d'Universitats és brutal"

CiU recorda que han passat cinc alts càrrecs "en sis anys"

Oriol Pujol i Dolors Batalla

El portaveu de CiU al Parlament de Catalunya, Oriol Pujol, ha dit que “la desorientació i la manca de model en matèria d’Universitats i Recerca per part del tripartit és brutal”, després que el Govern hagi destituït aquest dimarts la comissionada per a les universitats, Blanca Palmada, i hagi designat en el seu lloc Joan Majó.
 
Pujol ha exposat que "una bona mostra d’aquesta desorientació i manca de model és que en sis anys el tripartit porta quatre consellers en aquesta matèria, tres directors generals i dos comissionats”. També ha qualificat de “sorprenent que l’argument del tripartit per cessar Palmada sigui que ara toca treballar i aplicar el pacte nacional per a la recerca”.

“Què carai ha estat fent el Govern fins ara?”, ha preguntat el portaveu de CiU, que ha advertit que “aquest canvi té lloc quan queda poc més d’un any perquè s’acabi la legislatura”.
 
També ha manifestat que “el necessari canvi de model econòmic per fer front a la situació de crisi s’ha de sustentar sobre el món de les universitats i de la recerca, perquè és un dels pilars”. En aquest sentit, ha lamentat que “amb aquest garbuix de gent entrant i sortint no es construeix un pilar com aquest”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat