Publicitat
Política · 22 d'Abril de 2011. 11:12h.

CiU repesca una Síndica d'Aran

Amparo Serrano, nomenada assessora de la vicepresidenta del Govern

CiU repesca una Síndica d'Aran

Joana Ortega tindrà assessora a la Vall d'Aran

El Govern ha nomenat una exsíndica d'Aran com a assessora de la vicepresidenta. Segons la resolució amb data del 14 d'abril, publicada al DOGC, s'aprova "el nomenament de la senyora Amparo Serrano Iglesias com a assessora del/de la vicepresident/a del Govern en les matèries relacionades amb l'Aran".

Les seves funcions son: "Assessorar al/a la president/a de la Comissió de Govern de la Generalitat - Conselh Generau d'Aran en totes les matèries relacionades amb l'Aran".

També "assessorar al/a la vicepresident/a del Govern i conseller/a del Departament de Governació i Relacions Institucionals sobre les matèries següents de l'àmbit territorial de l'Aran: Anàlisi d'un plantejament estratègic de suport a l'Aran en coordinació amb el Conselh Generau d'Aran., polítiques de foment i desenvolupament de projectes que millorin els serveis i les infraestructures en l'àmbit de la Vall d'Aran i aportació d'informació sobre qualsevol altre aspecte que afecti aquest àmbit territorial".

"Les retribucions d'aquest lloc de treball són les corresponents a un lloc de funcionari/ària del grup A, nivell de complement de destinació 30 i complement específic de 32.377,68 euros anuals", s'explica al DOGC.

Amparo Serrano es va presentar a les eleccions del maig del 1991 dins la Coalició Aranesa-Convergència i Unió (CA-CiU), que va guanyar al Conselh Generau d'Aran. Maria Pilar Busquets i Medan, de CDA, va ser nomenada Síndica d'Aran. Dos anys més tard van sorgir problemes a la coalició i Amparo Serrano va presentar una moció de censura vers la Pilar Busquets amb el suport del seu partit Unió Democràtica Aranesa (UDA) i d'Unitat d'Aran. Va ser Síndica d'Aran des del 12 de juliol del 1993 al 7 de juny de 1995.

Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 maria, vielha, 24/08/2011 - 16:32

asesorar o de cotilla???aran ya tiene gobierno con sua conselleres para todo, esto es tirar el dinero con la crisis que hay

#6 lins, quart, 25/04/2011 - 20:16

Pro no diu que s'ha de aprimar administració ???es veu que per els amics i saludats no i ha problema.

#4 pepito, barcelona, 22/04/2011 - 13:44

asesora ..¿De qué?, ¿de pistas de sky..?

#3 peter, cabanabna, 22/04/2011 - 13:44

clar, aquesta senyora també és d'unió a l'igual que la vicepresidenta. todo queda en casa,
i pensar que tindrà sou de directora general, això és eliminar assessors i càrrecs.

#2 jajajaajajaja, barcelona, 22/04/2011 - 12:43

com hagin de fitxar a un assessor per cada tema la vic`psicoga surtira carisima