Publicitat
Política · 1 de Febrer de 2011. 15:28h.

CiU retarda la designació de Crespo per les municipals

Puig: "ens vam donar unes setmanes perquè pogués fer bé el relleu a Lloret"

CiU retarda la designació de Crespo per les municipals

Crespo, amb Mas, en una imatge d'arxiu

El Govern de la Generalitat continua sense secretari de Seguretat gairebé un mes després que es filtrés que l'actual alcalde de Lloret, Xavier Crespo, ocuparia el càrrec. En efecte, el passat tres de gener es va saber que Crespo, metge especialista en traumatologia, seria el substitut de Joan Delort.

Igualment es va dir que el tercer tinent d'alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina, agafaria el seu relleu al capdavant de l'ajuntament. Tot i això, el nomenament es va aturar i alguns mitjans de comunicació van parlar de topada entre Felip Puig i Artur Mas, qui hauria retret al conseller d'Interior que no s'ajustés al pla d'austeritat impulsat per Govern.

Ara, un mes més tard, Felip Puig s'ha referit a la qüestió i en declaracions a TV3 ha assegurat que "el nomenament del senyor Crespo el farem en les pròximes setmanes i no hi haurà marxa enrere".

"Ens vam donar unes setmanes perquè pogués fer bé el relleu a Lloret. Que sàpiga tothom que no hi ha cap dubte sobre la seva idoneïtat, i mantinc la meva confiança amb ell", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 CAN PALANCA, Sant Privat d´en Bas, 01/02/2011 - 21:06

Me sembla a mi que hi ha uns quantets que s´han dormit a la palla i no es posen les piles a l´hora de fer la feina i engegar la màquina del canvi. Los càrrecs polítics i de "confiança" del Departament de Salut han de sortir ja i cal fer lo relleu